0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
<3 ljepoticaBlackRed Angel
Ouaaaa. Komad!
Držiš li ih skupa ili?
Ljepotica mala. Fakat je prekrasna. Kaj je nisi stavljao u karantenu?
Ne velim ja da si je uzeo od nekog sumnjivog crnje iz Afrike, nego je uvijek pametno odvojiti novu životinju ako ih imaš više. Sve u svemu, mala je stvarno prekrasna, a vidim i Tarantino je bacio oko.
Citat: ifsilon - Srpanj 02, 2012, 13:47:58 poslijepodneNe velim ja da si je uzeo od nekog sumnjivog crnje iz Afrike, nego je uvijek pametno odvojiti novu životinju ako ih imaš više. Sve u svemu, mala je stvarno prekrasna, a vidim i Tarantino je bacio oko. ma znam stari,al manje više sve životinje su mi Igzuove,tak da je to najbolja hrvatska roba,zato nemam nikakvog straha ! A one koje nisu,bile su podvrgnute koprološkoj analizi,i negativne su.Dakle mogu mirno spavat Tarantino je takva debeljuca,da je to prestrašno .U zadnjem hranjenju pojeo je štakora od kakvih 250 grama
Citat: poseidon80 - Srpanj 02, 2012, 13:55:02 poslijepodneCitat: ifsilon - Srpanj 02, 2012, 13:47:58 poslijepodneNe velim ja da si je uzeo od nekog sumnjivog crnje iz Afrike, nego je uvijek pametno odvojiti novu životinju ako ih imaš više. Sve u svemu, mala je stvarno prekrasna, a vidim i Tarantino je bacio oko. ma znam stari,al manje više sve životinje su mi Igzuove,tak da je to najbolja hrvatska roba,zato nemam nikakvog straha ! A one koje nisu,bile su podvrgnute koprološkoj analizi,i negativne su.Dakle mogu mirno spavat Tarantino je takva debeljuca,da je to prestrašno .U zadnjem hranjenju pojeo je štakora od kakvih 250 grama Znaci da bi mog "Diega" proguto bez beda hahahha, on ima 220g xD
Pa normalno... svakih 5 dana dobija jest, i to srednje miseve.... Jedino da probam sa drugom vagom, ovo je mamina za kolace, neka prije krista, al kolaci valjaju , tak da .... xD
Citat: vukovarac5 - Srpanj 05, 2012, 15:31:35 poslijepodnePa normalno... svakih 5 dana dobija jest, i to srednje miseve.... Jedino da probam sa drugom vagom, ovo je mamina za kolace, neka prije krista, al kolaci valjaju , tak da .... xDprebacit ga na štakore pod hitno,a on bi trebao moć dva odrasla miša pojest
Citat: poseidon80 - Srpanj 05, 2012, 15:41:37 poslijepodneCitat: vukovarac5 - Srpanj 05, 2012, 15:31:35 poslijepodnePa normalno... svakih 5 dana dobija jest, i to srednje miseve.... Jedino da probam sa drugom vagom, ovo je mamina za kolace, neka prije krista, al kolaci valjaju , tak da .... xDprebacit ga na štakore pod hitno,a on bi trebao moć dva odrasla miša pojestDao sam mu probe radi odraslog.... jel sam u zadnjoj narudzbi uzeo 25 srednjih i jednog odraslog.... ne moze ga progutat, prevelik mu je.... Tako da su mu po meni srednji ok .....Al dobro, prebacit cu ga na stakce kad ova zaliha istekne
Koliko je star?Koliko ti je teska mojave cura?