Srpanj 21, 2025, 22:59:40 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Borbe pasa...  (Posjeta: 640 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivborosa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
Borbe pasa...
« u: Siječanj 02, 2012, 20:00:52 poslijepodne »
slucajno sam naletio na jedan takav oglas pa me zanima za ubuduce kome se tak nesto moze prijavit jer je meni to prebolesno http://www.njuskalo.hr/psi/americki-staford-oglas-4202857

Uglavnom likac prodaje zenku am staffa koja je odlicna za borbe pasa i preporuča ju samo ljuima koji se time bave...mozda je to neka patka ali ako je istina trebalo bi nesto poduzet

Mi vec 4 godine nemamo psa pa si ja tak s vremena na vrijeme odem pogledat malo oglase da si napasem oci sa slikama
Akvaristika u srcu, teraristika u (cenzura) =) =)

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
Odg: Borbe pasa...
« Odgovori #1 u: Siječanj 02, 2012, 20:06:28 poslijepodne »

Policiji, ona će znati što dalje.

Offline Salem

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
Odg: Borbe pasa...
« Odgovori #2 u: Siječanj 03, 2012, 09:46:05 prijepodne »
Hmmm... ako tip spominje u oglasu nezakonitu djelatnost onda se očito boji policije? A možda i nije tako još od 90tih se po oglasnicima nude fufe i razne vrste ilegalne robe a nedavno sam slučajno čuo na radiju da se policija hvali da su uspjeli uhvatiti jednog takvog makroa koji je usluge nudio u oglasniku. Moguće da su toliko zauzeti da ne stignu pročitati novine.
Savjetovao bih ti da prvo pitaš neku udrugu Noinu arku ako još postoji ili nekoga tko ima više iskustva u takvim slučajevima (nisam taj) pa tek onda da zoveš policiju. Jer moglo bi se dogoditi da pas završi u šinteraju ili ga se vlasnik rješi na neznamkoji način a pretpostavljam da ne želiš da se to dogodi.