Pozdrav evo šaljem jako loše slike akvarija koji je evo malo vise od tjedan dana u pogonu...Akvarij je Aqua Szut 54l komplet iz pet centra...U akvariju imam 4 Anubias barteri var. Nana (ako se ne varam!?) i 4 Cryptocoryne ( ne znam koje!??)...Temperatura je na oko 25 C ....filter radi na najjačem i stavio sam otvoren regulator za zrak (da li je to ok?)...evo recite nesto i molim vas da odgovorite na sljedeca pitanja:
1. Mangrovino drvo-na njemu imam 3 anubiasa,jos ide prema povrsini pa jos uvijek drzim kamen na njemu(prokuhan)....dajte savjet!
2.Podloga-stavio sam oko 2 cm sitnog pijeska i 2 cm debljeg pijeska.....ok?
3.Anubiasi-znam da su slike jako lose,ali ako mi mozete reci zasto su mi anubiasi zuti i hoce li se listovi oporaviti?...ima par novih zelenih listova,ali neki stalno zute? u cemu je problem?
4.imam u posudi jos biljaka da li da posadim?...(1xanubias i 4 cryptocoryne)
5.Da li su ovo Cryptocoryne i ako jesu koje su?
6.Stalno nešto čačkam po aq-u jer moram čistiti listove anubiasa od smeđe alge....je li to loše?
7.sve ostalo je ok i za jedno tjedan dana kanim stavit prvog cistaca ili vise njih....prijedlozi?
8.Kanim drzati guppye....predlozite mi koliko komada...i ako mislite jos koju vrstu riba uz njih predlozite koju i koliko?
9.Voda je nakon tjedan dana ishlapila na razinu filtera (gornjeg ruba) pa sam dodao dva dana odstajalu vodu dovoljno da popuni to ishlapljeno...da li se to smije?
Evo slike: