i više sam nego presretan...
evo bio na svojoj stranici nakon pola godine...HVALA

zahvaljujem....
tako mala promjena a čovjeka toliko veseli...
osobno cu se potruditi napisati novog i kvalitetnog teksta prije kraja ovog tjedna....
prem' da ULJEZ ima svoju stranicu mislim da cu predložiti da dijelimo forum...
trenutno nam ovo stanje odgovara...

sad zezancija...
((samo da rješite' pitanje ovih ksenofoba..,))
nemamo nikakve pretenzija na vaš web...
ne se bojati terarista ...
(morate se bojati sebe, jel' ko' nabavi nešto za terarij, ribice odlaze uz zvuk punjenja WC kotliča)....

pa ribice sam imao s 18 i tri akvarija..od'z 150-200lit.
ali evo evolucija je napravila svoje.
-------------------
osobno mislim da akvaristika i teraristika imaju puno dodirnih točaka...evo praktičan primjer je i grijač koji ste nam poklonili za inkubator...
to me toliko obradovalo....
a tako sam bio očajan u tom trenutku da nitko ne bi shvatio...i ono zove Saša i veli nema beda grijač dolazi z'menom...i mislim si sad cu morati skeširat 200kn a nemam i ono žicam Sašu jel' može pola pola'...(jel' nemam' od'z kud) a onda Vedran veli (ono odvratno galantno) ma poklanjamo ga...to mi je bilo toliko visoko da jednostavno.... ne znam
osječao sam se ko malo dijete...evo striček će ti dati...oooo siroće.
pa nas pozvali na AK/TER ... mislim sebi su dali dva slova a nama tri...
a sve su organizirali....pa opet sam se osječao ko' totalni autsaider'...i ono dolazim tamo i savršena atmosfera bez obzira što je vani bilo "onakvo" vrijeme...
i sad vrhunac odvojili teme po grupacijama interesnih skupina...
crne akvariste od bijelih i teraristi koliko god da su mali dobili novi prostor ....
nadam se da će se suradnja nastaviti i da će biti zajedničkih izložba i sličnih gederinga' na kojima će se izmjenivati iskustva i nove spoznaje da bi naši ljubimci imali čim bolje i kvalitetnije uvjete za život..i tako mi uživali u njima.

pozdrav icek
PS
vec vidim komentare.....