razumijem za kartu da moras pokazat i da on cvikne, il sta vec treba...ali opet gledam s neke strane, mobitel je moja osobna stvar koju ja nisam duzan pokazivati...ja sam posalo poruku pa ako netko hoce kontrolirati to moze kontrolor kako i piše u poruci (U slucaju kontrole poruku predocite kontroloru.) , a ne vozaču.
Opet samom kupnjom ta fizička karta postaje moja osobna stvar koju posjedujem ali kupljena je s jednom jedinom svrhom- da se daje na uvid.
Mobitel je nesto sasvim drugo
ako me razumijete
Prijatel vozač u autobusu je iznad i kontrolora i direktora zet-a. On odgovara i za autobus i za tebe dok si u "njegovom" busu

Šta bi trebao vjerovat ti da imaš kartu, a ti si tolko bahat da razmišljaš kao on je samo vozač kaj ga boli jel ja imam il nemam kartu.
Jebi ga došla su vremena kad će se sve manje i manje moći voziti bez vozne karte. Svojim klincima uredno kupujem mjesečnu kartu bez obzira što ih nitko nikad nije pital ni tražil kartu na uvid. Ne kužim i nije mi pojmljivo da koristim nešto i ulazim u autobus i namećem svoja pravila
Moj savjet; ne kupuj sms kartu kad te tolko mući da jednom vozaču moraš pokazivati svoj mob.

btw: Da sam ja vozač u ZET-u i da mi ne želiš pokazat kartu , mob pokaz, nebi ušel u bus, pa se bahati taxistima. Oni jednostavno isto imaju povremene kontrole, za koje ti on nije dužan govorit, več se mora pridržavat pravila firme koja mu daje plaču i od koje živi. Jel si sad skužil poantu