Lipanj 29, 2025, 08:45:30 prijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Venomoidi: "za" ili "protiv"  (Posjeta: 5771 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline RomanC

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški  
Odg: Venomoidi: "za" ili "protiv"
« Odgovori #25 u: Prosinac 02, 2011, 17:15:00 poslijepodne »
@RomanC;
što je to što kod otrovnica što ljude jednostavno privlači? isto što i kod neotrovnih vrsta ili ima još nešto? pitam jer ne znam, meni su iste.

Pa u principu ista stvar... Nekome se svidaju, boe i pitoni, nekome kolubridi (kuruzne, kraljevske i mlijecne, i sl.), a nekome viperide ili elapidi....
Sve je stvar vlastitog ukusa! ;)
Lampropeltis p. pyromelana, Elaphe schrenckii, Ahaetulla prasina (grey), Trimeresurus albolabris, Cerastes cerastes, Crotalus adamanteus, Agkistrodon taylori, Aspidelaps l. infuscatus, Acanthophis rugosus, Vipera a. ammodytes, Bitis arietans, Naja n. naja, Agkistrodon c. laticinctus

Offline Parisopolis

• Punopravni član
« Odgovori #26 u: Prosinac 02, 2011, 17:52:43 poslijepodne »
Zasto bi ja imao krivi pogled na to? Jednostavno je drugaciji od tvojeg.

Ne znam, čitajuči tvoje postove stekao sam dojam da zapravo nisi siguran u ono što pišeš, jer na samom početku spominješ kako ne voliš morfove zato jer su rezultat ljudskog utjecaja itd...
Nema veze, kako god.U svakom slučaju mislim da si jedan od rijetkih koji raritet smatraju manje interesantnim.Nadam se da ništa ne zamjeraš  ;)

Offline ifsilon

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • U usta ga vista, bejbe!
    • Ifsilon Exotics
« Odgovori #27 u: Prosinac 02, 2011, 18:15:45 poslijepodne »
ma kaj bi zamjerio. nema beda

Offline Iris

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Floccinaucinihilipilification
« Odgovori #28 u: Prosinac 11, 2011, 15:46:56 poslijepodne »
Ukratko većina je za tjelesne modifikacije kod životinja i ljudi ukoliko to ne ometa normalno funkcioniranje modificiranog organizma, a na neki način koristi njemu i organizmima oko njega?

Offline njub

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Prosinac 11, 2011, 21:25:05 poslijepodne »
gle, ja tebe cijenim na osnovu tvojih postova na forumu, jedan si mi od zanimljivijih likova, i ne napadam tebe osobno...jednostavno kazem da su velika vecina ljudi u biti iskvareni do srži...velikom vecinom vlada ego i totalno sebicne zelje koje se ispunjavaju na štetu drugih...pricao si o zastiti obitelji i djece...ali nije ta zmija dosla tvoje dijete napast, nego si je ti donio, ali ti se ne sviđa takva kakva je...pogledaj malo iz druge perspektive, sta da tvom djetetu neko ide vadit slijepo crijevo jer mu u biti ne treba za zivot...i to samo da bi ga mogao drzati kao izvor zabave, fascinacije, ucenja, preseravanja ili neceg treceg...

ne podupirem ni istrazivanja na zivotinjama u medicinske svrhe...bolesni smo fizioloski zato sto smo bolesni u glavi, i upravo ta negativna energija koju stvaramo takvim sebicnim egoisticnim zivotom nas cini bolesnim...davno smo izgubili kontakt s prirodom tj. sa sobom...

i dalje tvrdim...velika vecina ljudi su fuj...tumor planeta...
« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2011, 16:56:31 poslijepodne od Igor Velevski »