A što bi trebali napraviti ako se ne slažemo? odabrati jednu osobu koja će biti glasnogovornik za cijeli forum, da ne mora svatko pisati za sebe? O tome kolika mi je razlika između divlje zivotinje i uzgojene vec sam rekao u jednoj drugoj temi, tako da necu opet pisati. Kao što sam već napisao, da je uzeo skakavca dalje od civilizacije razumio bih. nek ide u šumu i hvata gubare (NE ZNAM jesu li pogodni za tarantule, uzeo sam ih cisto primjera radi), ja mu necu prigovarati. Al ovo je gušter iz vrta. Da, mozda je 1% šanse da se pauku nešto dogodi, ali čemu izlagati pauka riziku uopce? Jel bi podrzao covijeka koji mačku hrani živim štakorima kapitalcima? Ja ne bih, jer postaoji šansa da ju ozljedi.
Da, njemu ide na dušu ako pauku bude nešto. A pauka ko j..

, on reagira instinktivno i tu je da zabavlja gazdu, ak pogine u procesu, sam si je kriv. A i to što je taj hipotetski pauk bezveze zaginio nikome ne bi trebalo smetati jer ga mi nismo ubili? Mislim da nije dozivio toliko osuda samo zato što je to napravio nego zašto je to napravio.
P.S. Možda ću sada reći najveću glupost koju sam ikada rekao, ali nekako imam u sjećanju informaciju da je većna (ako ne i svi) guštera zakonom zaštićena. Neka me ispravi tko zna točno.