Tema sa zmijama je ponovno otvorena! To je napravljeno zato jer smatram da je to ispravno i da je nezadovoljstvo terarista dijelom opravdano.
El djapo i Dragon dajte sad smirite živce, znam da vas je uzrujalo i razumijem sve. Greške se događaju.
Prespavajte, odmorite, sutra ujutro hladnom glavom idemo dalje. Ok!
@Renta, Hvala na razumevanju, ali nebi mi verovao koliko sam smiren, i Bog mi je svedok, a i neki članovi
Foruma sa kojima sam posle ključanja teme bio u kontaktu, da mi je sve ovo i onda, a i sada, više bilo smešno
nego što me je uzrujalo... Što se "titule" tiče, još kad sam dobio zvanje "člana redakcije" ja sam od Vorke tražio
da mi ga ukine, tada iz razloga što sam smatrao da ima mnogo više iskusnijih i starijih članova koji ga zaslužuju
od mene, a sada i jer na neki način sputava moju slobodu govora...
Lično mislim da ponovno otvaranje te teme sada više nema nikakvog smisla, jer su se entuzijazam i strast
koji su tu diskusiju učinili zanimljivom, i pretvorili je u to što jeste, sada ohladili, i ne verujem da se to više
može nastaviti, pošto ne znam za druge, ali ja sam konkretno izgubio volju...
I da se razumemo za ono što sam rekao za GROF-a, "moderator-akvarista"... Nije problem u tome što je temu
zaključao akvarista, već što po meni on kao akvarista nije razumeo suštinu terarističke teme, već je sprovodeći
pravila foruma samo uleteo i stavio ključ u bravu zanemarivši prisustvo dvoje tera moderatora koji su aktivno
sudelovali u temi i samim tim držali situaciju pod kontrolom... Većini je to zasmetalo, a meni konkretno više
to, što GROF više voli amere od mene

... Ali neka, ima vremena, upoznaćemo se kad nekad dodje kod mene
na mladu prasetinu sa ražnja, i domaću rakiju, posle čije će 2 čašice i on početi da sere po amerima...

Ma koliko ova tema tebi bila nelegitimna i u suprotnosti sa pravilima foruma, mislim da je kao ni jedna do sada
ipak odradila posao što se tiče sredjivanja nekih stvari na Forumu... Kao što Vedran reče, provokatori će ubuduće
biti upozoravani, a mi imamo i pisani dokaz tog obećanja Velikog Vodje na koje ćemo moći da se pozivamo, a
takodje mislim da će i moderatori svesni "glasa naroda" zahvaljujući ovoj Vanjinoj temi od sada malo pažljivije
upotrebljavati radikalne rezove...
Slažem se sa El Djapom molim da se i meni skine zvanje Član redakcije.
E pa nema prepisivanja...