Ovako narode
Akvarij je Cayman 80(120 l)
Filter BlueWave 05
Rasvjeta:2 lamps T5 High Output (Toplife 24W, Freshlife 24W)
Trajanje rasvjete 9 sati
Hranim jedno dnevno tako da pojedu sve u roku od minutu do dvije
Vodu mijenjam jednom tjedno 25l(usisavam 2/3 dna tada) i jednom mjesečno čistim filter
I uvijek stavim FFM u dozi za 120l (4 čepa po 10ml kao što je i propisano,10 ml na 30 l vode)tjedno kod izmjene
Bilje:Anubias nano,vodena kuga,polipogon japonicum,egeria densa(vodena kuga),ona loptica od mahovine,i taiwan moss,tek u začetku
Ribe: 15 Puntius Tetrazona,7 zelenih puntiusa,2 pleha i 2 sijamska algojeda
Te dodam JBL atvitol povremeno
I pojavljuje se taj film na površini masni,pod svjetlom bijeli,ali kad gazom skupim lagano to po vrhu onda se vidi da je to zelenkasto.
Podloga je dobila malo tamniju boju,ne sva i malo zelenenkaste tvari(vjerovatno alga) uz staklo,stvarno malo koje sam počistio.
A pri vrhu od te masnoće tek kad mijenjam vodu,se primjeti od vrha prema dolje nekih 3 cm na staklu taj isti film koji je zelenkast kad ga sastružem starom karticom.
Na slikama je površina nakon što sam sa gazom skupio dio tog filma,pa je sad razbijena na ove manje mrlje.
Da li da smanjim rasvjetu, idući tjedan mi dolazi novi Eheim Professional 3 2073 i eheim-ova pumpa za zrak jer znam da ovaj filter je preslab za ovo,jer smo to već ustanovili u jednoj drugoj temi.
Evo par slikica: