ovisi kakvu
gle, baš sam kumu Jurupariju objašnjavao, nije mu recimo jasno to moje šaranje oko riba..on ima ciklide, centro i južnaamerika i tog se drži, tu i tam kakva riba iz tog područja uleti sastrane i bok..
ja pak volim sve ribe.. još nisam vidio toliko ružnu ribu, a koju ne bi mogao držati u akvariju... osim genetski zdrfljanih zebrica i skalara

.. e, to je problem...jer da imam 100 akvarija doma, svaki bi bio određeni biotop... realno, ja ne mogu imati 100 akvarija doma, pa zato dosta šaram... svakih par godina mijenjam set-upove, nabavljam nove, ijelim ili prodam stare... tak je kak je,... i uvijek, ali uvijek je u planu nešto novo...
i moram se pohvalit..pitala me žena da zašto na mjestu sadašnjag 450 l akvarija u dnevnoj nijeneki veći..Ej ljudi , VEĆI

Bio sam sretan ko malo dijete...Imam zeleno da ovaj akvarij stavim par metara lijevo u blagavaonu, a na ovo mjesto neki VEĆI..već imam i dimenzije

200x65x60

više ne stane...
a što će unutra? a gle, to je još na razmatranju, ali tropheusi najvjerojatnije

imam još puno favorita i set-upa za posložiti..valjda neće 2012 otić sve u kupus, ja mislio do penzije i malo dulje obić cijeli svijet u akvarijima...