mmmmm, fiiiinoooooo.... najsmješnije mi je kad popapaju mišeka pa samo rep viri iz usta, piš 
sjatkica maja...
hvala svima ...
slatkica je totalna, da ju je samo snimat sto ne izvodi ... aaajjjj

ovo s repom je definitivno im najbolja fora .....

Joj koji slatkis! I ja bim jednu lopticu...
Gwyneeth ... vjeruj mi i ja bi ih još .. nije uopće u pitanju koliko, za svaku lopticu bi se pronašlo mjesto ....

Mala pozerica ... tko je ne bi volio

baš je zvrkulja

Pustila je malo po krevetu, mjerila sam je (47 cm) - sto me samo iznenadila kako juriša

Čitam o bjegovima iz terarija i razmisljam kako i gdje bi pronašla ovu mrvu da nestane ...

Gandalf mi je pobjego 2 puta .. al sam ga bez pardona pronašla, 1 puta ispod kreveta, a drugi puta sam ga ulovila čim je kidnuo ... nije daleko stigo

Dok sam ovih dana bila odsutna, mama mi priča da je imao isto svoj dan - našla ga je napola vani .. koliko je mogo pomaknut staklo, bravica ga zeznula, sreća da je čula te uspjela reagirati, nedaj Bog da je nastavio sa svojim pohodom .. razbio staklo .. sav bi se sasjeko ... uuuufffff .... blentoni ... koji će im vrag to bježanje ...

Zaista sreća u nesreći ... da mi nije bilo mame ... odnosno da je radila ... ne znam što bi pronašla ujutro, obzirom kad mulac

naumi nešto ... to je to ... nema druge !!!!!
Razmišljam na koji način napraviti terarij za Zvrkicu da nema teoretski šanse pobjeć .. na koji način napravit vrata .. staklo etc.

Ne bi volila da mi se dogodi i jednom od njih išta ... dotuklo bi me to !!!!