da vam i ja konacno predstavim moje djevojcice, ja sam vidjela slike sa ovog foruma, ima tu prekrasnih zmija i terarija, no ovo su moje i kao takve meni najdraze

e sad...vi pucajte sa krtikama, ja sam prezadovoljna jer je terarij moj prvi rad, nella i ella istrazivacki raspolozene ( vec neko vrijeme sam ih stavljala pomalo u terarij da se priviknu, tako da im ovo nije prvi kontakt, maloj nelli je ovo vjerojatno preveliko, ima jedan manji ograden dio za sebe, ali ona prede sve prepreke i ode u istrazivanje po cijelom terariju....ma nek onda cura ide...
zaruljice su jos nezasticene, zastita je u izradi i dolazi sutra...do tada imam oci sirom otvorene na mojim djevojcicama, a noc ce ipak provesti u starom malom staklenom terariju.-..za svaki slucaj da im na pamet ne padne ici zarulju dirkati

hvala dragonu na svim informacijama koje mi je dao oko izrade ( ja sam u ovo usla sasvim neuka). na svakoj daljnjoj pruzenoj pomoci, zaista nesebican momak koji rado pomogne!!
i hvala prijatelju koji je srafal, busil rupe, igral se sa strujom itd itd:)))

ovo je ella, veca i starija cura, fina mlada dama, finih manira, odmjerena i vrlo prstojna!

a ovo je nella, mlada cura, mali zivi vragec, dama bez manira, ali sa jakom osobnoscu, ona ide kroz zivot ne birajuci sredstva, ne okrecuci se za sobom vec samo naprijed bez obzira na sve!

nju zaslikati u nekoj boljoj pozi sad kad ona istrazuje....nema sanse

da vas ne davim, temperatura je ok, sve je ok po pravilima struke