0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
molio bi odgovor jer ako ne valja moram danas vratit
Citat: MEMO - Ožujak 11, 2013, 11:41:17 prijepodnemolio bi odgovor jer ako ne valja moram danas vratitPa kaj nisi pitao prije nego što si kupio.
Ha čuj...u kvalitetan biljni ne ide ni jedna stedna Sent from my HTC Sensation Z710e
već kad stavljaš štedne,ako možeš stavi 4 od oko 15-20w 4000-6500k, meni je na toj rasvijeti raslo kao ludo,još ako dodaješ i co2,milina...
Ja sam u svoj poklopac bio dodao dvije stedne al mi se to nekako jako grijalo pa sam odustao od toga i ipak isao na fluo cijevi. Pogledaj malo po njuskalu zna biti kompletnih polovnih lampi jeftino pa ju rastavis i imas sve dijelove za rad.
što duže to bolje, cca nekoliko tjedana i više nebi škodilo.isto tako dobro bi jebilo prije stavljanja u akvarij pomješati sa pijeskom da bude rahlija.
jedna je dovoljno.
slobodno si skini avast..besplatan..i, sasvim zadovoljavajuci
po meni je mnogo glupo davati novac na antivirus ...Radim s racunarima duze vrijeme i uopste nema potrebe za time jednostavno vam ljudi uzimaju novac iz dzepa malo smo se vise raspricali o tome ali eto uglavnom nema straha od ikakvi virusa jer se sve moze da rijesi redovnim ciscenjem racunara i valja paziti sto se skida i to je to vrlo jednostavno . Ja sam koristio pola godine racunar bez antivirusa i perfekt je sve radilo kasnije skenirao ni jednog virusa nisam nasao inace koliko ljudi pricaju da su opasni ti virusi nisu uopste jer antivirus nam govori da je nesto virus a ta dedoteka je zabranjena i sl.
davno sam procitao na nekim hakerskim stranicama da oni namjerno prave viruse kako bi sruslili antivirusne programe i kompanije koje se bave sa time....koliko se sjecam da je pisalo ovako nekako.cim instalirate antivirusni program on nesto salje na net da vi ne znate i virus ga odma nadje i pokusava ga srusiti sa raznim crvima,bubama i virusima koje se zaju zavuci i tek nakon nekog vremena aktivirati.i puno toga je pisalo.e sad dal je vjerovat tome ili ne?nekak sam malo kazem malo sigurniji dok je neki antvirus upalit,al znam da ne korisiti bas previse