0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: dejanb82 - Veljača 22, 2013, 20:22:58 poslijepodnekod mene sve u redu,to sam radio nekoliko putaok...probam i ja pa ako se sta krivo desi javim da drugi znaju
kod mene sve u redu,to sam radio nekoliko puta
Cek, tako znaci mogu i piranama baciti?
dali vi kada radite izmjenu vode u akvariju uvjek istu kolicinu mjenjate ili svaku puta sve vise?
Citat: Piranhaa - Veljača 22, 2013, 21:45:33 poslijepodneCek, tako znaci mogu i piranama baciti?pa valjda, najbolje pitati plavogCitat: MEMO - Veljača 23, 2013, 11:46:07 prijepodnedali vi kada radite izmjenu vode u akvariju uvjek istu kolicinu mjenjate ili svaku puta sve vise?uvijek otprilike istozasto sve vise?jel nije cilj da sve svedes u takvu ravnotezu da u konacniti ne mjenjas vodu uopce?
50% ili više se mijenja nakon liječenja akvarija.Sent from my HTC Sensation Z710e
Citat: Šima-pž - Veljača 23, 2013, 17:05:21 poslijepodne50% ili više se mijenja nakon liječenja akvarija.Sent from my HTC Sensation Z710ea valjda je tako onda...ja sam skuzio valjda da se nakupi previse nitrata i svega pa da se treba jednom i vise promjeniti vode da se malo ublazi koncentracija
slobodno si skini avast..besplatan..i, sasvim zadovoljavajuci
trebao bi neke vrste biljaka sto se stavljaju na panj i kamen?
Citat: MEMO - Veljača 26, 2013, 10:48:58 prijepodnetrebao bi neke vrste biljaka sto se stavljaju na panj i kamen?anubias...imas ih vise vrsta
To bi trebali biti mikrogeophagus ramirezi, ako se nevaram ili su to neki posebni? Može slika jer na googlu meni je to isto kao ovi mikro...A ove ti čini mi se prodaje mina ali gold, vidi u oglasima
Pa to je ubiti microgeophagus ramirez samo što je ovo na slici extra primjerak koji je dobio lijepe duže peraje.Kao i kod svake vrste ponekad se pojavi pojedinac koji se ističe od ostalih.
Ja sam imao par i bili su dobri, zajedno s neonkama i coryima.A oni glase za jedine miroljubive ciklide.Meni su odlične ribe