vuhuuuhuuhu!!

napokon it is completed

...uspio sam jos skinut i zadnju naslagu koze...isuse kako je lijep sada...evo suze mi idu na oci

....steta sta nemam digitalac da sada vidite razliku...naslage su skinute isto...zadnje skidanje je bilo prije tjedan dana...zasada se jos koliko vidim nije pojavila niti jedna nova naslaga....ali boja...ma predivan je(mislim da je musko

)...i da kada sam skidao kozu..mislim da je usna visila isto zbog naslaga koze(ne,sto posto je zbog toga),kada sam skidao to oko glave izvlacila se i koza iz ustiju isto...sada je ostao samo jedan mali,mali...djelic koji se niti ne vidi(ali on ide dolje najkasnije sutra)...i ozzy kada ti se vrati nedo ti bog da ponovno zaboravis vlagu ili da mislis da je kupanje dosta...jer cu se zaletit u Rijeku i...i...strgat ti majcu sa ozzijem

...i da icek sam da znas da sam je nakon kupanja stavio u ruku i probao sam nabit na njusku crva i pojela je!!tako i drugog i treceg...sada sam sretan...danas cu probat tako sa pincetom,narezat one cvrcke konzervirane i dat joj...htio bi ga probat naucit da jede samo iz ruke kada mu se ponudi...to bi olaksalo hranjenje ozziju puno....joj kak bi to bilo super kada bi prihvatio te cvrcke....
ajde pozdrav