Ma je, nakon ovih 2 gola Realu u Madridu više ni mene ne boli 6 komada. Lyon je izgubio 4:0, ista gol razlika a mi ipak zabili dva gola, ovo je bolje.
No, zaključno moje razmišljanje o ovogodišnjem dinamovom nastupu u ligi prvaka, neovisno što još može popraviti sliku u Zagrebu protiv Lyona.
Mislim da ovakav dinamo kakav je, a znatno jači teško da će biti u budućnosti, nije za ligu prvaka i da je to zapravo mučenje i za igrače i za nas navijače. Teško da ikada može se plasirati u drugi krug, uglavnom sve se svodi na vreću za napucavanje i nabijanje kompleksa. To nam ne treba.
Optimalno natjecanje za dinamo je Europska liga. Tu imamo šanse osvojiti bodove, odigrati dobre tekme, koje će navijači pamtiti a igrači biti ponosni na sebe. I tu se može zaraditi, ako se prolazi u naredne krugove natjecanja. U Europskoj ligi dinamo može igrati al pari sa većinom ekipa i konkurirati za drugi krug ili prezimiti u Europi. To ima smisla. Ovo što sada gledamo je tužno za nas prave navijače jer razlika u kvaliteti je pregolema da se premosti ikad s obzirom na nogometno tržište gdje vlada samo novac a za nešto napraviti u ligi prvaka treba uložiti jako puno novčanica i realno to mi nemamo i zbog toga ne možemo konkurirati bogatim europskim klubovima.
Završavam sa onom starom: BOLJE BITI PRVI U SELU NEGO DRUGI U GRADU.