Lipanj 09, 2025, 14:29:40 poslijepodneNajnoviji Član: mikxon

Autor Tema: dinamo - liga prvaka  (Posjeta: 14644 vremena)

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Ruki

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
Odg: dinamo - liga prvaka
« Odgovori #100 u: Rujan 27, 2011, 23:24:29 poslijepodne »
Renta, prodao je Mamic igraca, ali se mora priznati da je i dobro kupovao u zadnje vrijeme. Ali slazem se da su to dva svijeta, velika je razlika. Hrvatska repka moze svaku repku na svijetu dobiti, Dinamo nazalost ne moze svaki klub dobiti, daaaaleko od toga. Nadam se da ce protiv Ajaxa biti bolje!
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #101 u: Rujan 28, 2011, 00:22:12 prijepodne »

Pa naša jedina šansa u ovoj grupi je Ajax, kojeg smo pobjeđivali već dva puta.

Jedino me brine da uz današnji poraz od Reala 3:0, Ajax je imao posjed lopte 51:49 u svoju korist, i to na jednom Bernabeu protiv ovakvog Reala!  Neznam, ali mora da je Ajax prilično jaka ekipa kad to može.

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #102 u: Rujan 28, 2011, 01:06:23 prijepodne »
Ajax, stara musterija :D Danas ako se ne varam, Josip Simic prodaje vodu :) Ali ako protiv nekog mogu iznenaditi, onda mi se cini da je to Ajax. Nakon svega vidjenog, svaki x je veliko iznenadjenje i uspjeh :)
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #103 u: Rujan 28, 2011, 07:52:40 prijepodne »
renta kaj mi je ?

pa ne mogu vjerovat da je uš'o u tekmu sa jednim napadačem, odsječenim od ostatka svijeta, dok s druge strane na poluvremenu mjenja sva 3 igrača i uvodi napadača i onda to nečem liči..po meni postavil je šupak taktiku...samir, pričajte kaj hoćete, al za mene je igrač..
ništa osobno protiv istre

Offline Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #104 u: Rujan 28, 2011, 10:46:44 prijepodne »
nije bilo dobro.... prvih 20 minuta nas nije bilo, onda kad smo malo došli k sebi se pojavil Pokrivač (?!? kog boga on tu radi) i Gomis daje golčinu koja bu se vrtila na najavnoj špici Lige Prvaka....
a drugi gol...a kaj ja znam mi nemremo takav korner izvest da ih imamo 100 na tekmi, pa lopta je išla ko projektil unutra, naši su se pomaknuli, njih je bilo 4 u naših 5 metara, Tonel je malo zaspo i evo 2:0...

no zato su oni Lyon a mi Dinamo :) jurčić je nakon tekme dobru izjavu dao, nije puno pametovao i ovo je realnost...

ajmo dalje, imamo još 4 tekme i idemo probat nekaj napravit....

Offline zeljkok

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb-Vrbik
« Odgovori #105 u: Rujan 28, 2011, 12:19:14 poslijepodne »

Dinamo je preneiskusna i manje kvalitetna ekipa od Lyona. I točka.

Tako je. Poslje tekme sa Realom malo su se trgnuli, uvaljali Varaždinu 7 komada ali se nažalost brzo vratili u "staru formu"  u tekmi sa Lokomotivom, slabih 2:1 s tim da je Lokomotiva zabila prvi gol i povela.

Mora se gristi u svakoj tekmi, nema tu volje, previše se ima love i svega ostaloga što ona donosi. Vrhunski sport traži krv, znoj i suze.......a ne nove tajnice  :D

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #106 u: Listopad 18, 2011, 20:06:00 poslijepodne »

Kaj nitko niš?? :)  Ma kladim se da bu te gledali. :D

Ak će ikad bit prilika za koji bod u ovoj skupini onda je to danas, Ajax!  Ja tipujem na 0:0 ili 1:1. Bod ko kuća. :D :D

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #107 u: Listopad 18, 2011, 21:48:46 poslijepodne »
i je i nije dobro..
badelja i šimunića van..sudac ga sere..
..i tak..ja velim 3 boda idu dinamu :)

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
« Odgovori #108 u: Listopad 18, 2011, 21:59:50 poslijepodne »
Ivaaan Kelaavaaa  u niiištaaa

DinamoZagreb, u ništa...
a baš sam mislio da će nekaj napravit ove godine, ipak, teško je neke stvari mijenjat u glavama očito...

No dobro, niš strašno, ne daj bože većeg zla :D

Offline Rossonero

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • Malawi & Tanganyika
    • Hrvoje Jukica Photography
« Odgovori #109 u: Listopad 18, 2011, 22:40:31 poslijepodne »
Ivaaan Kelaavaaa  u niiištaaa

DinamoZagreb, u ništa...
a baš sam mislio da će nekaj napravit ove godine, ipak, teško je neke stvari mijenjat u glavama očito...

No dobro, niš strašno, ne daj bože većeg zla :D

Da, ništa strašno  :D :D :D :D
Hrvoje - Split

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
« Odgovori #110 u: Listopad 18, 2011, 23:09:23 poslijepodne »
samo jedna stvar za rec..... sramota....... :klap: :klap: :klap: :klap:
R-46

Offline igor8

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
  • Malawi mbuna
« Odgovori #111 u: Listopad 18, 2011, 23:14:27 poslijepodne »
Sramota NAD SRAMOTAMA!
S R A M O T A!!!!
 :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down: :down:

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #112 u: Listopad 18, 2011, 23:52:30 poslijepodne »
Zašto sramota?

Mislite da je dinamo jači od Ajaxa pa je trebao pobijediti ili mislite da je trebao barem koji gol zabiti?

Offline Rossi

• Punopravni član
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
« Odgovori #113 u: Listopad 18, 2011, 23:53:03 poslijepodne »
treba ih poslat u drugu zagrebacku ligu i to da imaju trening tek kad se dobro narade u zeljezari sisak na godinu dana, pa da vidimo ko ce imat placu 300 000 eura mjesecno. evo javljam se da sramotim zagreb i hrvatsku za 3 000 eura mjesecno! 8)

ma to forsanje, mi smo zadovoljni i neznam kaj sve ne..... riga mi se od takvog nogometa i takvih ljudi. priznajte, niste dovoljno dobri za ligu prvaka i amen a ne izmotavanje.
R-46

Offline Ikota

• Punopravni član
  • Zagreb, Sv. Duh 0959152157
« Odgovori #114 u: Listopad 19, 2011, 03:09:38 prijepodne »
 Dinamovac sam i pokušavam biti realan. Ajax ima školu nogometa takvu kakvu Dinamo neće imat još 100g. , a od tuda kreće sve. Sam pristup i ozbiljnost u igri na dalje. Realnost je ovakva kakvu ste gledali večeras, a ona tekma protiv Reala je bio samo jedan bljesak i ništa više. U toj tekmi su se svima posložile kockice u glavi i na to bumo opet čekali ko zna kolko godina. Možemo usporediti sa nekim pojavama u svemiru koje se dešavaju jako rijetko, ali se ipak tu i tamo dese pa svi blejimo u to ko telad.

Eto poslje izgubljene tekme od Zadra vratimo se na zemlju. A kaj može Dinamo napraviti u Europi, kad se muči sa klubovima kao što je Zadar i još na kraju zgubi? (Molim da se Zadrani ne naljute, ali to je tak).

D I N A M O u  :heart:
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #115 u: Listopad 19, 2011, 08:09:52 prijepodne »
u    jebemt  dinamo i kako cu danas na poso  ovi na poslu ce me zajebavat cio dan   :-X
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
« Odgovori #116 u: Listopad 19, 2011, 08:21:35 prijepodne »
bio vidio i smijao se :)

kad je jurčić vadio našeg burekofila beču i stavljao pokrivača.... prvo je cijeli stadion fučkao, onda vikao jurčiću odlazi a nakon toga zaorila se pjesma.... staviiii stooopeeeera, stavi stopeeera, stavi stopera, stavi stopera dolazi pobjeda :D :D :D

jedan stariji gospon je kraj mene viknul da je i on zabil dva puta u životu ( i da su djeca lijepa) :D :D :D

fora je doživjeti atmosferu Lige prvaka
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60

Offline Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #117 u: Listopad 19, 2011, 11:29:59 prijepodne »
E da smo prvi zabili ko zna kak bi bilo do kraja...

jbg... nemamo takvog igrača koji bi zabio iz poluprilike, a i nemamo snage trčat ko ovi... ne znam kaj se tu događa... ja mislim da je sve to odraz slabe lige i nedovoljno pravih tvrdih utakmica...al da bi im lupio kaznu, bi :)

inače na tribinama je bilo zabavno, kak cicovspu veli, staviii stopera i tak dalje...

smeta me i kaj nemrem pivu popit ko čovjek i kaj nema pravih navijača ko prije.... ja se derem tam ko konj, navijam... danas jedva pričam a ekipa na tribini me bljedo gleda....

no još 3 tekme, da uzmemo negdje bod... ma ustvari da zabimo u svakoj samo gol ja sretan  ;)

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #118 u: Listopad 19, 2011, 13:54:30 poslijepodne »
Moje mišljenje (i ne samo moje) što sam napisao i kod Lyona da nemamo dovoljno kvalitete a što će reći iskustva, jakih natjecateljskih utakmica za bilo što konkretno napraviti u ligi prvaka. Svake godine najbolje igrače prodajemo, dovodimo mlade neiskusne ili stare potrošene i ovakva igra je slika i prilika takve politike.

Jurčić i Silvio Marić su dobro objasnili poslije utakmice o čemu se radi. Nema razloga da se ikoga kažnjava jer su se dečki trudili i napadali ali kad je netko bolji od tebe tu se ništa ne može.

Pa pogledajte samo a to nitko ne spominje jučerašnji poraz Lyona od Reala od čak 4:0!! Da smo mi tako prošli već bi letjele smjene trenera i igrača, što bi bilo totalno neobjektivno i glupo.
Zaključno, uspjeh ove momčadi i trenera je samo plasiranje u ligu prvaka i svaki bod pa i gol bit će veliki uspjeh...nažalost tako danas stvari stoje u europskom nogometu i treba prihvatiti realnost.

Offline gmatanic

• Punopravni član
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
« Odgovori #119 u: Listopad 19, 2011, 14:21:48 poslijepodne »
Ma to je realnost. Nema potrebe za kaznama. OK je bilo. Čak je i Jurčić na kraju rekao da je to njihova realnost i da oni to znaju, ali dobiju negativnih komentara nakon utakmica jer su ih neki ljudi prije toga previše razvikali.
Sve super, samo mi smeta što se i on smješkao kad su pobjeđivali u HNL-u i na kirvajima, pa su ih neki neuki  :-X dizali u zvijezde i zvali (LOL) balkanska barcelona. Tad se i on išao isprsiti i pokupiti pohvale.
Da je tad bio realan i rekao "ljudi šta je vama, daj nemojte pričati gluposti".... Rekao bi svaka čast, pošten čovjek. Ovako i sad, to zvuči samo kao opravdanje za poraz. Iako opravdanje nije potrebno onima koji su došli gledati nogomet, jer utakmica je bila ok za pogledati.
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline igor8

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
  • Malawi mbuna
« Odgovori #120 u: Listopad 19, 2011, 17:12:27 poslijepodne »
Sramota i ništa više!
Kapa dolje za tekmu protiv reala do 70 minute, nakon toga igrač više za dinamo, mi mjesto da napadamo mi ostajemo u istoj formaciji, a real taj dan bio u totalnoj banani, spreman za pad!
To je očito taj primitivni balkanizam u glavi igrača i njihovog glavnog mentora Jurčića koji očito ima strategiju, bolje izgubit jedan nula, nego pokušat napast, riskirat i napraviti "čudo"! Sasvim svejedno dal će biti 3:0 ili 1:0, ali ako imaš priliku jednom u 20godina igrat ligu prvaka daj sve od sebe niko neće zamjeriti!
Jučer također usrana taktika, Jurčić tokom igre mjenja trenutno najboljeg napadača Dinama kod rezultata 0:1, za najveću maskotu Dinama Pokrivača (propali nogometaš)!
Leko konstantno u igri-u zadnjih 3 tekme lige prvaka jedan dobar centaršut u 16 metara, istina da je i ko zadnji mesar drmao po realovcima bez imalo profinjenosti i iskustva!
Koliko je jučer dinamo napravio uigranih akcija? Koliko je bilo dobro odigranih lopti na napadače????! Uopće ne krivim Rukavinu za jučerašnji promašaj, jer u 10 utakmica dobije 2,3 prave lopte od veznih igrača! Naravno da je u šoku kad se uspije nekako probiti solo do vratara, pa je u čudu na situaciju i naravno da promašuje!

Uglavnom, totalni ANTINOGOMET, BEZIDEJNOST, BEZ TAKTIKE, TRENER KREŠTAVAC BEZ AUTORITETA!

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #121 u: Listopad 19, 2011, 18:08:10 poslijepodne »
Nemojte samo mijenjati trenere nakon svakih 10 utakmica! Kako se uopće išta može napraviti na taj način. Vani Wengera i onog Fergusona drže koliko po 20 godina, zato i stignu napraviti rezultat.

Offline Renta

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #122 u: Studeni 02, 2011, 20:43:45 poslijepodne »
Malo je pao interes poslije relativno loših rezultata...jučer sam čuo, neznam dali je točan podatak da je dinamo jedini klub u ovogodišnjoj LP koji nije zabio gol. Mislim da je to lani bio Partizan iz Beograda.

Što se može danas očekivati?

Offline cigla

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • nemoj lajati, grizi!
« Odgovori #123 u: Studeni 02, 2011, 20:48:15 poslijepodne »
možda gol? ;)
They call you an animal, the Kangchenjunga Demon, Wild Man, Metoh-Kangmi

Offline dejanb82