Moze. na dnu boce probusi rupu, koju preko dana mozes zacepiti necime da ne pusta. Onda samo preko noci crijevo koje izlazi iz boce gurnes u tu, sada otcepljenu rupu, i co 2 ce cirkulirati unutar boce, biti svjez, zdrav i ocuvan do sutra ujutro, onda samo izvuces crijevo, spojis ga na ljestve ili stovecimas u akvariju, zacepis donju rupu i eto...stvar rjesena...
Mislim...ono.....

ja imam bajne ideje, ali ovo....

oke, sad ozbiljno....
mozda bi mogao izlaz iz boce preusmjeriti u neku drugu bocu, punooo veceg kapaciteta, pa bi se onda, mozda, eventualno, u toj boci skupljao co2, e sad, ako uspijes rijesiti da ista ne popuca od pritiska (ajmo reci za potrebe teorije da nece, jer nije to neka kolicina), kako ces istu dozirati ponovo iz te "backup" boce? ako samo ustekas crijevo u tu bocu, sav co2 izlazi odmah van, sto nije steta, ali ako ti izleti par sati nakupljanja co2 u kratkom vremenu, mislim da nebu dobro za akvarij....
nadalje, mozes za potrebe teorije reci da ces i na tu bocu spojiti nekakvu aparaturu koja ce ogranicavati i odmjereno dozirati kolicinu ispustenog co2, a onda ce on..... ok, ovdje odustajem....

Stvarno neznam kako ces to u praksi izvesti, uostalom, zar je malo secera i kvasca bas toliki trosak ako u tih par sati izadje van.....