Srpanj 18, 2025, 23:15:44 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Panj... nece na dno!  (Posjeta: 6565 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mali Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
    • Drveni kutak
Odg: Panj... nece na dno!
« Odgovori #25 u: Rujan 13, 2011, 23:23:08 poslijepodne »
Evo ga potonuo je. Jest da je jos malo pod prisilom ali kroz par dana ocekujem da ce mu plovnost potpuno nestat i da ce bit tam gdje mu je predvideno mjesto a to je na dnu :D

Jedino nadam se da mi nece ovakav Akvarij bit nakon tjedan dana. Toplo se nadam da je veci dio tanina iz njega izaso. Makar... nesto mi govori da nije... Tako da ce vjerojatno i akvari bit malo tamniji u pocetku.

Offline dare

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • 091/5892288
« Odgovori #26 u: Rujan 15, 2011, 17:05:44 poslijepodne »
Strpljenje.
Vidi kakva ti je kanta u kojoj se namakao panj. Takav če ti biti i akvarij za koji dan. I šta onda??
Nema ništa na brzinu. Kad potone, potone. Jedino što možeš napraviti -opteretiti ga kamenom kao što jesi.
I moje drvlje pluta ali je pod kamenom. Nije lijepo za vidjet ali kad dođe taj dan moći ču preurediti akvarij po svojoj želji a do tada vrijeme je na našoj strani. Teče!

Offline aquatic

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Opatija
    • Terra Vulcanica
« Odgovori #27 u: Listopad 11, 2011, 08:12:13 prijepodne »
I ja imam jedan panj koji se neće potopiti, flaksom sam ispod njega zavezao kamen, baš sam imao jedan prikladan, zabio sam kamen u pijesak da se baš ne vidi i panj je na dnu  :) kad se natopi da može i sam biti na dnu, maknem kamen.

Offline Plava_ptica

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #28 u: Listopad 13, 2011, 12:41:48 poslijepodne »
Meni je hvala Bogu uspjelo bez problema potpopiti srednji panj kouhajući ga u nekoliko navrata u velikom loncu za kuhanje zimnice:-)