Evo malo da updejtam
Nakon sto sam se rjesio malawaca iz 70L akvarija prebacio sam setup sa corijima u taj. Odmah su bili sretniji

Pokrenio sam ovaj akvarij prije nekih mjesec dana al nikako da uhvatim volje da poslikam i malo osvjezim temu. Trenutno se u njemu nalazi 5 cory pandi i 9 crnih neonki (jedna je stradala tokom transporta

).
Corići su sretni i zadovoljni od početka, a neonkice koje sam stavio prosli tjedan su u početku bile jako uplašene.Ali nisam mogao vjerovati jer su plivale u jatu sa coryima

. Sada se vec polako oslobadaju pa su i one rasplivane, posebno uz straznje staklo gdje pici izlaz od filtera

.
I moram se pohvaliti al mislim da su mi pande počele ostavljati jaja. Iskreno ni sam neznam jel jesu to ili nisu

jer ih nikada nisam vidio, a naravno od 50 slika sto sam sinoc slikao opet sam zaboravio jaje slikati grrrr.
Uglavnom nasao sam jedno zaljepljeno u cosku u vrhu akvarija i jedno isto tako samo preko puta na straznjem staklu. Nekontam kako tako daleko, al dobro. Nisam nista dirao, da vidim oce izac sta iz tog jajeta ili je čorak samo

Vodu mjenjam jednom tjedno uz dodatak treseta (prokuham ga i tu vodu zamjesam sa svjezom). Fino ju oboja a vjerovatno malo i zakiseli i omeksa.
Dobio sam na poklon ili u zamjenu

od baice dva veca anubiasa, pa sam manji od ta dva sebi ostavio, a drugi sestri dao. Fino mi je sjeo uz ovaj panj jer ima to super korjenje dugacko. A gore sam jos dodao pistiu.
Hranjenje jednom do dva puta dnevno sa tableticama i flejkovima, a jednom ili dva puta tjedno sa tubifexima sušenim (neonkice polude

).
Evo par najboljih slika

Ljudi moji ja neznam kakve vi fotoaparate imate, jer kad gledam vase slike sve bolja od bolje. A moje boze sacuvaj.

Svi komentari dobrodošli