znači da zovem kao da plaćam sama i onda da dođem sa uputnicom i doznakama,to će upalit?nažalost jako mi je nezgodno otić u ma upisat se pošto sam s malenom na terapijama svaki dan a onda me doma čeka još jedna...Si ti siguran u to jer mi bi trebali ić na 3 tjedna a tolko novca bojim se nemam,pošto inače u ovom ekstrafunkcionalnom zdravstvu dosta terapija i pregleda plaćam sama...znači kad se predstavim ko Inga from sviden upadam odma?
ne, predstavis se kao vesela from split i trazis termin za svoje dijete i placas kompletan tretman, i onda se pojavis sa uputnicom. Da li hzzo pokriva troskove smjestaja? dole je bilo dosta pacijenata koji su imali uputnicu za terapije, ali su smjestaj sami placali ili boravili u privatnom smjestaju.
Iskreno, ja sam trazio termin uz placanje, i isti platio i birao koji cu ponediljak doc, ali su me svaki puta pri prijavi pitali uputnicu, pa sam opet morao naglasiti da se lijeci o svom trosku.
Dakle ne garantiram, ali vrijedi pokušati.

Po meni, pronađi 6 sati vremena, zapali za makarsku i pokušaj dogovorit u 4 oka sa glavnom sestrom. Posli se okupat i popisat u more ali ne potrosit niti kune!