Srpanj 22, 2025, 18:18:38 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Može mala pomoć?  (Posjeta: 1803 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline veselaST

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 36
Može mala pomoć?
« u: Kolovoz 08, 2011, 13:28:21 poslijepodne »
Pozdrav ekipa.Potrebna mi je pomoć za doć do lječilišta Kalos-Vela luka.Naime zovem već cca 80 puta nemogu dobit nikoga da se naručim,pa ako netko zna kakav drugi broj,ili u koju uru zvat ili nekog ko je blizu tu da nas naruči,jer lječenje je za dijete i trebalo bi mi otprilike prekjučer...Bilo kakva pomoć dobrodošla,unaprijed zahvaljujem!
Biti roditelj znači da ti srce kuca van tijela!

Offline veselaST

• Punopravni član
Odg: Može mala pomoć?
« Odgovori #1 u: Kolovoz 09, 2011, 11:23:38 prijepodne »
Zar nitko nezna ništa i nikoga?Hitno nam je potrebna rehabilitacija a u Biokovci (makarska) su nas naručili dogodine,tako da se usudim reć i da tražim bilo kakvu vezu,bilo kakva pomoć,nije mi ni važno u kojoj ustanovi..

Offline DeX_13

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #2 u: Kolovoz 09, 2011, 12:08:36 poslijepodne »
Zar nitko nezna ništa i nikoga?Hitno nam je potrebna rehabilitacija a u Biokovci (makarska) su nas naručili dogodine,tako da se usudim reć i da tražim bilo kakvu vezu,bilo kakva pomoć,nije mi ni važno u kojoj ustanovi..

Nazovi biokovku i reci da sama plaćaš kompletni tretman, ali ti treba termin u roku 30 dana. Ja sam za mater već tri puta dogovarao biokovku, i radio rezervaciju telefonski, i uvjek sam dobio termin koji želim. samo navesti da uslugu plaćate sami, dakle turistički dolazite.
Svaki puta, kada smo bili na recepciji za prijavu i kod glavne sestre su nas pitali za uputnicu, tako da ne vode nikakvu evidenciju ko i kako. jedino je bitno da te zapišu.

Iako, biokovka nije daleko. pođi tamo i dogovori/zamoli/podmiti sa glavnom sestrom za termin.

Btw, ne rade sa hzzo preko ljeta, jer tada rahabilitaciju nude strancima/turistima.

Offline veselaST

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Kolovoz 09, 2011, 13:09:46 poslijepodne »
znači da zovem kao da plaćam sama i onda da dođem sa uputnicom i doznakama,to će upalit?nažalost jako mi je nezgodno otić u ma upisat se pošto sam s malenom na terapijama svaki dan a onda me doma čeka još jedna...Si ti siguran u to jer mi bi trebali ić na 3 tjedna a tolko novca bojim se nemam,pošto inače u ovom ekstrafunkcionalnom zdravstvu dosta terapija i pregleda plaćam sama...znači kad se predstavim ko Inga from sviden upadam odma?

Offline DeX_13

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #4 u: Kolovoz 09, 2011, 14:04:43 poslijepodne »
znači da zovem kao da plaćam sama i onda da dođem sa uputnicom i doznakama,to će upalit?nažalost jako mi je nezgodno otić u ma upisat se pošto sam s malenom na terapijama svaki dan a onda me doma čeka još jedna...Si ti siguran u to jer mi bi trebali ić na 3 tjedna a tolko novca bojim se nemam,pošto inače u ovom ekstrafunkcionalnom zdravstvu dosta terapija i pregleda plaćam sama...znači kad se predstavim ko Inga from sviden upadam odma?

ne, predstavis se kao vesela from split i trazis termin za svoje dijete i placas kompletan tretman, i onda se pojavis sa uputnicom. Da li hzzo pokriva troskove smjestaja? dole je bilo dosta pacijenata koji su imali uputnicu za terapije, ali su smjestaj sami placali ili boravili u privatnom smjestaju.

Iskreno, ja sam trazio termin uz placanje, i isti platio i birao koji cu ponediljak doc, ali su me svaki puta pri prijavi pitali uputnicu, pa sam opet morao naglasiti da se lijeci o svom trosku.

Dakle ne garantiram, ali vrijedi pokušati.  :up:

Po meni, pronađi 6 sati vremena, zapali za makarsku i pokušaj dogovorit u 4 oka sa glavnom sestrom. Posli se okupat i popisat u more ali ne potrosit niti kune!  :clown: :clown: