Lipanj 26, 2025, 20:46:42 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Iguana  (Posjeta: 1099 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TinTi_TarantulaChick

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 30
Iguana
« u: Kolovoz 07, 2011, 14:24:11 poslijepodne »
hello ljudi! ovako stoje stvari. trebam nekog ko uzgaja iguane jer želim bratiću nabavit jednu. on je sve to proučio i sve zna (relativo) tako da bi bilo dobro da mi date neke savjete koji bi mu mogli korstiti.  on nema profil tu pa zato ja moram pisat za njega  :P  :D javi te mi se u inbox pa ću vam dat njegov mail ili mi ovdje možete pisat tak da ja njemu prenosit. tak mi je svejedno. ili mi možete dati link od neke dobre stranice da si on to još malo pogleda. samo mi je bitno da nađem uzgajivača jer u pet shopu mi se niš ne sviđa  :roll: i po mogučnosti bi bilo dobro da je netko ima male bebe iguane  :D hvala 
G.Pulchra (male, Leo),P.Irminia (unsexed), Kukuruzna zmija (Oliva)

Offline vzlosa

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
Odg: Iguana
« Odgovori #1 u: Kolovoz 07, 2011, 17:11:41 poslijepodne »
..osjeceki zoo ima 5 komada iguana koje su napustene od strane vlasnika :/// ..tako da treba dobro razmislit  :up:

Offline pero91

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #2 u: Kolovoz 07, 2011, 18:55:35 poslijepodne »
Jesi sigurna da je iguana najbolji izbor za njega? Pogotovo kao početniku. Iguane narastu do 2 metra i trebaju jako veliki prostor (hehe, sobu od 15 m2), ako to može održati onda ok, al inače nije baš dobro po životinju. Dobar ti je izbor neka bradonja ili pak macaklin. Eto samo taj savjet!  :)
Pero

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #3 u: Kolovoz 12, 2011, 13:36:50 poslijepodne »
Jesi sigurna da je iguana najbolji izbor za njega? Pogotovo kao početniku. Iguane narastu do 2 metra i trebaju jako veliki prostor (hehe, sobu od 15 m2), ako to može održati onda ok, al inače nije baš dobro po životinju. Dobar ti je izbor neka bradonja ili pak macaklin. Eto samo taj savjet!  :)

moj bratić nije baš klinac od 12 godina znaš XD ima 25 godina i imao je prije guštera i akvarij tako da nije baš početnik. imaju kuću na tri kata tako da sam sigurna da će se nači neka soba za iguanu.  :D

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #4 u: Kolovoz 12, 2011, 13:38:21 poslijepodne »
..osjeceki zoo ima 5 komada iguana koje su napustene od strane vlasnika :/// ..tako da treba dobro razmislit  :up:

da li mi možeš dat adresu ili web starnicu od tog duća. bez brige moj bratić je odrasla osoba nije osoba koja napusti životinju kad mu dojadi.  ;)

Offline vzlosa

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Kolovoz 12, 2011, 14:18:22 poslijepodne »

da li mi možeš dat adresu ili web starnicu od tog duća. bez brige moj bratić je odrasla osoba nije osoba koja napusti životinju kad mu dojadi.  ;)

...to je zoloski vrt, bas sam pricao s tim ccovjekom u terarijskom dijelu zoo-a...nemam link ni adresu  -?

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #6 u: Kolovoz 16, 2011, 10:01:52 prijepodne »

...to je zoloski vrt, bas sam pricao s tim ccovjekom u terarijskom dijelu zoo-a...nemam link ni adresu  -?

čekaj reci mi dal bi oni mogli prodati jednu iguanu?

Offline acidorange

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
« Odgovori #7 u: Kolovoz 16, 2011, 17:14:25 poslijepodne »

Sumnjam

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #8 u: Kolovoz 16, 2011, 18:05:47 poslijepodne »

Sumnjam

pa kaj bu oni s 5 iguana -.-