Posto sam prvi na njih naiso pobro sam najvece bas iz razloga jer sam mislio da ce apistogrami i ramirezima bit izuzetno zanimljive, a to se i desilo. Cim sam ih stavio u akvarij jedna je izasla skroz napred na otvoreno i apistogram ju je odma dosla odmjerit, ali cim se primakla i pokusala gricnut kozicu ova je odletila u rikverc takvom brzinom da sam ja osto ono hm kaj se desilo. Ramirez je kasnije cak ovu istu i gricnuo za rep ali se doticna nije previse obazirala na njegovu zajebanciju.
Dakle zakljucak, ako i imate ribu velicine da ju moze instantno usisat u usta morat ce bit veoma spretna i brza da joj to i uspije, a ako imate manje ribice koje ju nemogu cjelu stavit u usta nema nikakve brige, ove kozice se pocinju razmnozavat s 4 mjeseca starosti pa ce mo vidjeti kako ce bit sa malima, naravno ako dojđe do te faze, ako ne metodom pokusaja i pogresaka naci cemo rjesenje

Chery schrimp je jedan od najboljih cistaca algi koji postoji, jede najvise vrsti algi, moze se zavuc bilo kamo u akvariju (sijamac sigurno nemoze ocistit unutrasnjost java mosa), ne jede bilje (osim ako nema algi i navodno voli mladice java mosa), ukratko kozica koju morate imati.
Sijamac cisti velike nakupine algi, neritina puzevi temeljito glacaju, a kozice rjesavaju sve ostalo i time sam zaokruzio obranu od algi u mom akvariju.
Evo vidi se na slici kozica fino njezno cisti zelene algice sa biljcice, a sijamac dok radi to isto pojede i polomi mi pol ovih njeznih crvenih listica
Evo nama umjesto ribe, kozica mjeseca
Edited by: riza