nedavno ne....... ma bas mi je sumnjiva voda ali opet ne toliko...... mislim moze bit.... neznam jeste citali pocetak.........
imam neki ludi poklopac(nekakva sirena je naljepljena-logotip)i od tri, dve lude neonke(T4) koje po mom misljenju jako griju...... e sad jedno vrijeme mi je vladala bonaca u akvariju........ ali nikakvih promjena nije bilo ono sve ljepo mirno u akvariju . nista ne krsi bilje........ uredjujem sadim gdje hocu...i td. onda nakon dva tri tjedna uzivanja i jednostavno nezaboravnih trenutaka

.... pocelo se prvo stvarati nekakva bjela masa na povrsini...... moje misljenje nesto ala infuzorija i sl. ma mikrogamadi ko u prici..... sto je pocelo nakon nekoga vremena zeleniti........ ma kao da cvijeta....... poceo sam kupiti to sa povrsine vrlo jednostavno no znate mikrogamad se ne predaje tako lako nego uzvraca udarac tri put jace ........ tako da sad imam mlaz ali ni on ne pomaze.........
brijem da je mirna voda i "velika" toplina stvorila uvijete za stvaranje bijele mase koja sluzi nista drugo nego kao "podloga" za vrazje alge

........ ma ono zabokrecina... jer ispod povrsine nemam nikakve zelene alge. imam par onih smedjih cuperaka koji mi se svidjaju i oni sporo rastu pa se ne uzbudjujem....
ma bezveze

........ ma brijem tak i tak napravit generalku zbog vise razloga pa...
al me zanimalo sto je to da se ne ponovi...