Srpanj 28, 2025, 17:43:53 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Trebam pomoc :)  (Posjeta: 1817 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bakterije

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
Trebam pomoc :)
« u: Kolovoz 01, 2011, 15:30:57 poslijepodne »
Gledam sada vozni red ZET-a i nije mi jasno bas. U srijedu bih do 20h trebao biti u Zagrebu na Jankomiru, a odredište mi je Maksimir. Treba mi netko strpljiv da mi kaze kojim busom/tramvajem doci do Maksimira. I zanima me da li se mogu vratiti busom/tramvajem na Jankomir opet s Maksimira oko 23h. Ili ako ima koja dobra dusa od forumasa i ide na tekmu iz smjera Jankomira pa da me pokupi :)

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Odg: Trebam pomoc :)
« Odgovori #1 u: Kolovoz 01, 2011, 17:07:27 poslijepodne »
Tramvaj 17 ti vozi iz Prečkog do Borongaja. Uđeš na prvoj stanici, izađeš na zadnjoj. Stanica ti je 10min pješice od City Centra.

A ako ideš iz nekog daljeg dijela Jankomira gdje nema tramvaja, možeš busom do Prečkog pa onda na 17, ili možeš busom na Ljubljanicu pa tramvajem 9 isto na Borongaj. Ista stvar, ulaziš na prvoj i izlaziš na zadnjoj stanici.

Dnevne linije ti još voze u 23h (mislim da idu do 00:00) pa možeš isto tako i natrag.

Offline bakterije

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Kolovoz 01, 2011, 17:12:33 poslijepodne »
Tramvaj 17 ti vozi iz Prečkog do Borongaja. Uđeš na prvoj stanici, izađeš na zadnjoj. Stanica ti je 10min pješice od City Centra.

A ako ideš iz nekog daljeg dijela Jankomira gdje nema tramvaja, možeš busom do Prečkog pa onda na 17, ili možeš busom na Ljubljanicu pa tramvajem 9 isto na Borongaj. Ista stvar, ulaziš na prvoj i izlaziš na zadnjoj stanici.

Dnevne linije ti još voze u 23h (mislim da idu do 00:00) pa možeš isto tako i natrag.
Okej, znaci trebam na jankomiru naci neki autobus/tramvaj da dodem do borongaja. Koliko ima od te stanice do stadiona? Zahvaljujem  :zagrljaj:

Offline markomed

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #3 u: Kolovoz 01, 2011, 19:36:19 poslijepodne »
Imas ovaj bus 146 koji ti vozi relaciju "reljkoviceva-jankomir"
na reljkovicevoj mozes hvatat 2 i 6 koji ti idu na glavni kolodvor (zeljeznicki i onda tamo dalje tramvaji Borongaj)
Nuclear je dobro rekao ali onaj tko ne zna moze biti zeznuto...ako ides recimo od psih bolnice jankomir javi se na p.p pa cu ti sve tocno objasni kuda kako prsjedati ili ako sam slobodan pokazem ti

Offline bakterije

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Kolovoz 01, 2011, 20:57:55 poslijepodne »
Imas ovaj bus 146 koji ti vozi relaciju "reljkoviceva-jankomir"
na reljkovicevoj mozes hvatat 2 i 6 koji ti idu na glavni kolodvor (zeljeznicki i onda tamo dalje tramvaji Borongaj)
Nuclear je dobro rekao ali onaj tko ne zna moze biti zeznuto...ako ides recimo od psih bolnice jankomir javi se na p.p pa cu ti sve tocno objasni kuda kako prsjedati ili ako sam slobodan pokazem ti
Ma najveci mi je problem sto neznam kada tocno dolazim u Zagreb, znat cu sutra tocno kada dolazim i gdje dolazim. Idem s covjekom koji vozi kamion i on me ostavlja na jankomiru, te me vraca u Osijek s istog mjesta oko 00:00h. Nadam se da ce se javiti koja dobra dusa s foruma koja ide iz tog smijera na utakmicu, pa platim pivo :)

i da, u slucaju da idem, a najvjerojatnije ici cu busevima postoji li neka dnevna karata da ne moram placati 5 puta dok dodem, i jos toliko dok se vratim. Da me na kraju javni prijevoz u Zagrebu ne izade skuplje nego put od Osijeka do Zagreba i natrag :)

Offline Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #5 u: Kolovoz 01, 2011, 21:43:34 poslijepodne »
od okretišta borongaj do stadiona nemaš ništa jer je to tamo, sad ovisi na koju tribinu ideš, toliko trebaš hodat :)

možeš i autobusom do črnomerca pa na tram 11 :) kužiš spiku !!!  :caga: jbg... bilo je jače od mene  8)

Offline markomed

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #6 u: Kolovoz 01, 2011, 22:58:44 poslijepodne »
od okretišta borongaj do stadiona nemaš ništa jer je to tamo, sad ovisi na koju tribinu ideš, toliko trebaš hodat :)

možeš i autobusom do črnomerca pa na tram 11 :) kužiš spiku !!!  :caga: jbg... bilo je jače od mene  8)

vidiš ovo sa 11 nisam ni znao  -?

Offline Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #7 u: Kolovoz 01, 2011, 23:31:25 poslijepodne »

vidiš ovo sa 11 nisam ni znao  -?

11 vozi od črnkasa do dubrave i prolazi uz stadion... :)

Offline bakterije

• Punopravni član
« Odgovori #8 u: Kolovoz 01, 2011, 23:35:08 poslijepodne »
I kojom je rutom najlakse stici tamo, ja sam se pogubio, ali snadem se vec nekako  :D

Offline Pandorica

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 41
« Odgovori #9 u: Kolovoz 02, 2011, 00:06:24 prijepodne »
od jankomira do ljubljanice idi busom 116... a od ljubljanice do maksimira idi s tram. broj 12... ;)
Zagreb / Sveta Nedelja

Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg cvijeta na svijetu.

Offline Jara

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 37
« Odgovori #10 u: Kolovoz 02, 2011, 15:21:14 poslijepodne »
od jankomira do ljubljanice idi busom 116... a od ljubljanice do maksimira idi s tram. broj 12... ;)

X najbolje rješenje

Offline bakterije

• Punopravni član
« Odgovori #11 u: Kolovoz 02, 2011, 15:55:09 poslijepodne »

X najbolje rješenje

I meni se cini, hvala svima na pomoci  :)