Srpanj 19, 2025, 08:24:18 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Molim pomoć u vezi jabucara  (Posjeta: 927 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Piranhaa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 35
  • Glupost je neuništiva...!
Molim pomoć u vezi jabucara
« u: Srpanj 28, 2011, 00:17:25 prijepodne »
Naime u aq mi se trenutno nalazi 8 "grozda"  koje bi htijela premjestiti no ne znam kako da ih odljepim sa stakla a da ih sto manje ili da ih uopće ne ostetim.... Stvarno bi htijela da mi uspiju pa vas molim za pomoć....
Tih dana bila si najlepsa na svjetu... I sada si...samo nema ko da primeti...

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
Odg: Molim pomoć u vezi jabucara
« Odgovori #1 u: Kolovoz 02, 2011, 07:54:14 prijepodne »
ja ih na tvom mjestu nebi bas dirao, jer ako ih premjestis moras im ugodit bas onako kako su ih roditelji postavili u akvacu.. znaci ako ih budes prebacivala, pazljivo ih s necime odlijepis sa stakla i nestavljas ih u vodu, nego ih mozes staviti na neki poklopac koji ce plutat po vodi, znaci nesmiju bit u doticaju s vodom, ali moraju imati vlage.. bilo bi dobro ih spricati onak iz daljene pomalo, barem jedanput do dva puta na dan.. sretno ti bilo, pa eto javi kako si postupala i kak je proslo!  ;)

p.s. oni ti nakon cca 15 dana pocnu izlaziti, pa tako da ces odprilike znati koji ce to dani biti, pa ti je najbolje u to vrijeme postaviti nesto ispod njih, ako ostanu u akvacu, pa im pomoci da izadju iz svojih kupula, tj tih jajasaca u kojima su bili zamotani, vidjet ces i tad ih mozes polako spustat u vodu..  :)