Pozdrav svima!
Evo jednog mog malog akvarija, odnedavno je u pogonu. Naziv otpad je dobio po tome sto je sve u njemu nusprodukt kojekakvih viskova, viskova sljunka, viskova (jadnih) biljkica, dakle sve ono sto u odredjenom momentu vise nije imalo mjesta u ostalim akvarijima. I sam akvarij je visak, nije bas sluzio za nista, osim skladistenje raznoraznih korjencica, gomoljcica, rizomcica i ostalih -cica, ali eto, nesto od toga je i krenulo rasti, pa rekoh, da se ne baci...
Ok da ne duljim....Tehnikalije su sljedece - akvarij 50x25x30, 40 litara. Podloga tamni sljunak, komad loze, grijac atman 25w (cisto si mislim, sto ce mi jaci, kod mene je i na -20 u sobi toplo), filter atmanov hang on 0100, opet si mislim, cisto dovoljan, jedina izmjena je sto je pobacana spuzva i onaj platicni ulozak s ugljenom, i ubacena keramika unutra. Filtracija je cisto ok, ne pravi veliku struju u akvariju, ali voda je bez greske, barem za moj ukus i misljenje..... Rasvjeta iznad akvarija, 2x18w, 1x grolux, 1xaquastar...malo prejako mozda, ali.....dok god ne vidim da steti, ne diram....
Od biljaka - nemam pojma, nesto anubiasa, par crypti koje su prezivjele topljenje, sad pustaju nove listove, a za ovo ostalo neznam, pa ako netko moze pomoci oko identifikacije ove crvene biljke, kao i ove velike sirokolisne nazad, bio bih zahvalan...

Stanovnici 1 betta splendens, i 2 ancistrusa, nista vise mi ni ne treba.....
Ok, da ne duljim....evo i tog smetlista, znam da nije nista posebno, sklepano od ostataka, ali, mome oku ugodno, nadam se da ce se jos nekome (eventualno) svidjeti. Ali i ako ne, slobodno dajte kritike, komentare...
Tnx!