Srpanj 22, 2025, 21:57:12 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: hvatanje ancistrusa ?  (Posjeta: 1174 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • " ZOO VILI TEAM "
hvatanje ancistrusa ?
« u: Lipanj 18, 2011, 16:38:50 poslijepodne »
ima li tko kakvu ideju kako namamit ancije da se lakše pohvataju? inace su mi u akvariju sa malawcima, a unutra mi je pozadina, pa tako da do njih mi je jako tesko doci.. Unutra mi je za sada velik broj njih, tj višak, a htio bi ih povadit nekoliko, pa ako tko ima kakvu ideju ili bilo što, dobro ce mi doc.. hvala svima unaprijed!  ;)

Offline ceh

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
Odg: hvatanje ancistrusa ?
« Odgovori #1 u: Lipanj 18, 2011, 18:58:58 poslijepodne »
ubaciš   mrežicu za hvatanje riba  u akvarij i polegneš je na dno  na nju  staviš kratavac  koji  mora nekako potonut   moj savjet u kratsavac stavi  kašiku (žlicu)saćekaj 20 minuta svi anciji če da budu uhvačeni  u mrežu provjereno   milion puta 

Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #2 u: Lipanj 18, 2011, 23:41:52 poslijepodne »
aha, hvala ti na tome, pokusat cu to da napravim sutra, pa cu vidjet kak djeluje.. samo mislim da nebi mozda uspjelo jer su malawci unutra, pa da to malawci nebi smazali prije nego oni skuze da je krastavac unutra.. :)

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #3 u: Lipanj 19, 2011, 18:24:03 poslijepodne »
evo da se javim, pokusao sam s tom metodom, neznam zast neuspijeva, meni je krastavac u vodi nekih skoro pa 2 sata, nijedan cistac jos nije dosao na njega, pa mi je cudno, kao da znaju da ih mamim na to..  -? al nema veze, neka ostane unutra, pa se nadam da ce se ipak pojaviti njih par koji ce doci na krastavac, pa cu ih izvadit vanka.. :)

Offline Brljator

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #4 u: Lipanj 19, 2011, 19:55:09 poslijepodne »
Pogušaj prije spavanja stavit i ugasi svijetlo, pa probaj za 15 min povuč, bude neki ulov, ja kad stavim krastavac nema nikoga , a kad ugasim svijetlo , pa za par minuta opet upalim oni su na krastavcu

Offline alen_zgb

• Punopravni član
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #5 u: Lipanj 19, 2011, 22:44:37 poslijepodne »
da razumijem te, gasio sam svijetlo i ostavljao evo sat vremena, i nista, od milijun puta meni nije uspjelo, ali sam ovako uspio uhvatit s rukama par komada, pa cu morat tako malo po malo.. :) al cudno mi je, bas sam danas isto citao na netu da ih ljudi mame na krastavac i da stvarno dodu i uhvate ih tako, ali kod mene nije uspjelo.. mozda zato jer su sa malawcima, pa kak su dosta agresivni kad ih vide pa ih naganjaju, pa se mozda i boje.. al sta je tu je, hvala na pomoci!  ;)

Offline Annie_S

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
« Odgovori #6 u: Lipanj 21, 2011, 13:39:26 poslijepodne »
Možda ima Escherichie coli u krastavcu.  :D Sorry, nisam mogla odoljeti. :) Sretno sa hvatanjem. I mene uskoro čeka jer selim...

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
« Odgovori #7 u: Lipanj 21, 2011, 13:43:32 poslijepodne »
Oni jako vole panjeve i kokos. Stavi nešto takvo unutra i sigurno će dolaziti na to. Onda samo digneš panj(kokos) iz vode iznad mrežice i etogac...