Srpanj 13, 2025, 23:05:37 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: 5 godina do uspjeha  (Posjeta: 9596 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline biosvera

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
Odg: 5 GODINA DO USPJEHA
« Odgovori #25 u: Lipanj 15, 2011, 17:23:24 poslijepodne »
i meni se jako sviđaju  :up:sam što meni biljke di ima više grana koje tvore jedan skup(npr. Lysimachia nummularia) nikako ne uspjevaju uvjek mi se lišće odozdola posuši ta izgledaju kao štapići na kojima ima malo lišća na vrhu >:(

Offline Lycan

« Odgovori #26 u: Lipanj 15, 2011, 17:42:07 poslijepodne »
HEHEH....ZNAČI DOBRO JE  :-[

Offline wizard

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Požega
    • http://google
« Odgovori #27 u: Lipanj 15, 2011, 23:34:13 poslijepodne »
..........hahaha...........bravo majstore.............pravi freak............nisam jedini dakle............hahahah............samo čekaj kad ja pokažem svojih trinaest..........hohoho..............u tijeku izrada riblje sobe.........na jesen otvorenje............ak me supruga do tad ne skalpira...............uglavnom bravo savršeno............kak mi se čini ....rekao si kak tražiš posao..........okušaj se u uređenju interijera...........imaš žicu..............

više sam orijentiran na ribe.........uzgoj i tak to............al moram priznati akvariji su ti mrak.............samo tako dalje........ :klap: i moje poštovanje.........
wizard

Offline pierre

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 54
« Odgovori #28 u: Lipanj 16, 2011, 00:00:25 prijepodne »
..........hahaha...........bravo majstore.............pravi freak............nisam jedini dakle............hahahah............samo čekaj kad ja pokažem svojih trinaest..........hohoho..............u tijeku izrada riblje sobe.........na jesen otvorenje............ak me supruga do tad ne skalpira...............uglavnom bravo savršeno............kak mi se čini ....rekao si kak tražiš posao..........okušaj se u uređenju interijera...........imaš žicu..............

više sam orijentiran na ribe.........uzgoj i tak to............al moram priznati akvariji su ti mrak.............samo tako dalje........ :klap: i moje poštovanje.........

moras jos jedan napravit u najskorijem roku... jer broj trinaest nije bas najsretniji! a zavidim ti na strpljenju supruge - meni je moja nakon cetvrtog najozbiljnije priprijetila. sreca jedino sto se ne moram bojat skalpiranja - za to se vec uglavnom pobrinula majka priroda!
p.s.
lycane, odicni akvariji!

Offline Lycan

Odg: 5 godina do uspjeha
« Odgovori #29 u: Lipanj 16, 2011, 02:26:56 prijepodne »
HEHHHE....NAVUKO SAM SE NA RIBE I BILJKE......TREBATE VIDJET ORMARE ISPOD....SVAKI DIO OPREME IMA SVOJ NOSAC, STALAK NA KOJEM STOJI, JOŠ MI JEDINO FALI JEDNO 10 VRATA ZA ORMARE :P ....BROJILO SE U STANU SE VRTI KO BOLIDI FORMULE JEDAN :))))

Offline ceh

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #30 u: Lipanj 16, 2011, 07:34:34 prijepodne »
i nisam baš neki  travar  al ljepo izgledaju :up:
Please remember that the following comments are personal experiences and may or may not apply to your setup. Use them as guide to help better understand your fish,

Offline kostica1

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 27
« Odgovori #31 u: Lipanj 16, 2011, 09:22:59 prijepodne »
Čestitam, ona slika iz prvog posta mi je strava, čovječe oči su mi ispale od divote  :klap:

Offline Lycan

« Odgovori #32 u: Lipanj 17, 2011, 22:44:24 poslijepodne »
EVO MALI UP DATE OD DANAS.....I MOLIM POMOC ALI OD NEKOG ISKUSNIJEG....NA DOLJNJOJ SLICI .....UPRAVO SAM OPAZIO LEGLO OD RAMIREZA NA ANUBISU. DA PRESELIM PAR ZAJEDNO SA CIJELOM BILJKOM U IZOLAZIJU ILI?????

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #33 u: Lipanj 17, 2011, 22:48:43 poslijepodne »
Čestitam na prinovima. Ne mogu ništa savjetovati osim da ne pišeš velikim slovima (tj. nemoj se DERAT)

Offline Lycan

« Odgovori #34 u: Lipanj 17, 2011, 22:50:10 poslijepodne »
LEGLO POMOĆ

Offline Lycan

« Odgovori #35 u: Lipanj 17, 2011, 22:50:50 poslijepodne »
PA KAD JE HITNO :) ajd mogu i tiho

Offline BillyDKid

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
« Odgovori #36 u: Lipanj 19, 2011, 00:15:22 prijepodne »
Više sam tip za malawce ali ovo mi se jako sviđa... svaka čast  :up:

Offline Brljator

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #37 u: Lipanj 19, 2011, 10:01:04 prijepodne »
Ljepo si ti zagrizo u akvaristiku, ja sam sa 5 akv, završoi na  2 i pol jedan nano je u pripremi ljepi akvariji svaka čast