Srpanj 23, 2025, 21:24:00 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Užas i strava u Kini..  (Posjeta: 3785 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dentex

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
Užas i strava u Kini..
« u: Lipanj 14, 2011, 17:35:00 poslijepodne »
...i nažalost realnost :'(

Ne preporucujem gledanje osobama slabih zivaca  :down: :down: ja osobno sam poludio..  :-X
Ubio bi sve, sve do jednog covjeka koji je sudjelovao u ovom  :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X  >:(

Ne volim januar, ni bele zimske vragove u svakom snegu vidim iste tragove, tragove malih stopa kako polako odlaze..

Offline jurica75

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
Odg: Užas i strava u Kini..
« Odgovori #1 u: Lipanj 14, 2011, 18:10:17 poslijepodne »
Svima osjetljivima-prije gledanja ovog klipa i prije svih komentara o užasnim Kinezima jedna molba ;Molim vas da prvo u "svom selu"izmjerite svim psima lance na koje su svezani
i iz lokalne higijenske službe udomite napuštenog psa! Pometite prvo ispred svojih vrata-Kinezi jedu pse i mačke  isvaštanešta već par tisuća godina i još će sigurno toliko!
Sam grad Zagreb ima nekoliko tisuća pasa lutalica na koje kad ljudi nalete u luku ih izbjegavaju ili su indiferentni,ali par minuta snimke iz neke daleke zemlje redovno
izazovu zgražanje! Ovaj forum je namjenjen ljubiteljima i imateljima pužućih,gmižućih,plivajućih i svih ostalih stvorenja oji samim svojim postojanjem upotpunjuu i uveseljavaju naš život.Mnogi od nas smatraju ta stvorenja punpravnim članovima zajednice i obitelji.ž
Pustimo Kineze i ostale-ima se u našoj neposrednoj blizini toliko toga za učiniti inijedan korak i djelo nisu mali ili nevažni!
Licemjerje ostavimo političarima!

Jurica Grahovac,dr.vet.med.

Offline veselaST

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 36
« Odgovori #2 u: Lipanj 14, 2011, 18:13:41 poslijepodne »
Da,kolko god klip bio užasan moram se u složit s Juricom,posebno zato jer je ovo prvi post koji ga razumjem :D šalu na stranu,niš nismo napravili kad ovo pogledamo!baš ništa!
Biti roditelj znači da ti srce kuca van tijela!

Offline biosvera

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 26
« Odgovori #3 u: Lipanj 14, 2011, 18:18:00 poslijepodne »
mene oči bole od ovog :-X :-X pa što ih ne kastriraju pa ih nebi bilo toliko ja mislim da bi se ko u neznam kojoj zemlji psi lutalice trebali kastrirat pa da se sprječi daljnje razmnožavanje u takvim nepovoljnim uvetima ;)

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #4 u: Lipanj 14, 2011, 18:27:27 poslijepodne »
Pa i kod nas lutalice idu na eutanaziju nakon nekog vremena. A bilo je i oko toga svakakvih priča. Službeno bi se to trebalo odradit injekcijom, al izgleda da ipak sve ovisi koliko je onaj u šinteraju iskompleksiran i kakve je volje taj dan. A da ne spominjemo Biglove prije par godina na veterini.

Offline veselaST

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 36
« Odgovori #5 u: Lipanj 14, 2011, 18:28:21 poslijepodne »
ma gle,možeš se ti zgražat koliko hoćeš al njih ima preko milijardu,sve je hrana zato ne kastriraju beštije a ljudima zabranjuju djecu,oni su totalno druga dimenzija od nas,ovo je njihov način,oni  bi bili puno zgroženiji da vide naša neobrađena polja i bačenu hranu,pa kolko god mi komentirali,kinez se na ovo neće zgrozit!
Biti roditelj znači da ti srce kuca van tijela!

Offline Dentex

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Lipanj 14, 2011, 18:29:31 poslijepodne »
Svima osjetljivima-prije gledanja ovog klipa i prije svih komentara o užasnim Kinezima jedna molba ;Molim vas da prvo u "svom selu"izmjerite svim psima lance na koje su svezani
i iz lokalne higijenske službe udomite napuštenog psa! Pometite prvo ispred svojih vrata-Kinezi jedu pse i mačke  isvaštanešta već par tisuća godina i još će sigurno toliko!
Sam grad Zagreb ima nekoliko tisuća pasa lutalica na koje kad ljudi nalete u luku ih izbjegavaju ili su indiferentni,ali par minuta snimke iz neke daleke zemlje redovno
izazovu zgražanje! Ovaj forum je namjenjen ljubiteljima i imateljima pužućih,gmižućih,plivajućih i svih ostalih stvorenja oji samim svojim postojanjem upotpunjuu i uveseljavaju naš život.Mnogi od nas smatraju ta stvorenja punpravnim članovima zajednice i obitelji.ž
Pustimo Kineze i ostale-ima se u našoj neposrednoj blizini toliko toga za učiniti inijedan korak i djelo nisu mali ili nevažni!
Licemjerje ostavimo političarima!

Jurica Grahovac,dr.vet.med.

jesi pogledao video? da jesi vidio bi odmah na pocetku covjeka kak mlati psa baseball palicom.. kasnije bi vidio po tri psa u kavezu željezne žice koje bacaju sa vrha autobusa na pod..

Da,kolko god klip bio užasan moram se u složit s Juricom,posebno zato jer je ovo prvi post koji ga razumjem :D šalu na stranu,niš nismo napravili kad ovo pogledamo!baš ništa!

nije istina da nismo ništa napravili, jer sam ja nakon ovog odlucio ovo ljeto volontirat u nekom sinteraju, vjerojatno noinoj arci..

Pa i kod nas lutalice idu na eutanaziju nakon nekog vremena. A bilo je i oko toga svakakvih priča. Službeno bi se to trebalo odradit injekcijom, al izgleda da ipak sve ovisi koliko je onaj u šinteraju iskompleksiran i kakve je volje taj dan. A da ne spominjemo Biglove prije par godina na veterini.

upravo je o ovom tu rijec, postoji humaniji nacin ubijanja zivotanja, jedan od njih sigurno nije premlacivanje palicom.. :down:
Ne volim januar, ni bele zimske vragove u svakom snegu vidim iste tragove, tragove malih stopa kako polako odlaze..

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #7 u: Lipanj 14, 2011, 18:35:19 poslijepodne »
ma gle,možeš se ti zgražat koliko hoćeš al njih ima preko milijardu,sve je hrana zato ne kastriraju beštije a ljudima zabranjuju djecu,oni su totalno druga dimenzija od nas,ovo je njihov način,oni  bi bili puno zgroženiji da vide naša neobrađena polja i bačenu hranu,pa kolko god mi komentirali,kinez se na ovo neće zgrozit!

Da, a spominje se i Koreja. A tamo (Sjeverna) je pred 10-tak god. bila takva glad da su bilježeni masovni slučajevi iskapanja "friških" mrtvaca i kanibalizma.

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #8 u: Lipanj 14, 2011, 18:43:21 poslijepodne »
upravo je o ovom tu rijec, postoji humaniji nacin ubijanja zivotanja, jedan od njih sigurno nije premlacivanje palicom.. :down:

Nažalost, kakve sve gadosti može bolestan ljudski um smisliti, zamlačivanje pesa se i ne čini prestrašnim. Bio je neki filmić kako krznaše deru žive. A najstrašnije je što je čovjek spreman učiniti čovjeku. Nešto od ovoga koristilo se još doslovno nedavno:

http://www.dnevno.hr/revije/lifestyle/foto_top_10_brutalnih_metoda_pogubljivanja_uz_krikove_agonije/159213.html

Offline jurica75

• Punopravni član
« Odgovori #9 u: Lipanj 14, 2011, 18:44:32 poslijepodne »
Dante-nemaš pojma šta je bilo na veterini-to ti je najbolji primjer kako  mediji naprave 5min priče samo da bi je napravili-neda mi se uopće objašnjavati
Dentex-a kako da ga ubije-nožem?Baš me zanima koliko ćeš dugo volontirat
Vesela-a kako da se razumijemo,ja s Marsa a ti s Venere! :D :D :D
Ljudi,mi živimo ovdje! Koliko god se neki pjenili-cuke će i dalje bit na meniju u svim boljim fastfuđarama na Istoku

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #10 u: Lipanj 14, 2011, 18:55:01 poslijepodne »
Dante-nemaš pojma šta je bilo na veterini

Istina nemam, al nešto je očito bilo. A sigurno nisu doveli Biglove tamo da im budu ljubimci. Isto tako sumnjam da je neko otamo strasveni lovac na zečeve.  :D
Simpatično ti je to prasence, kad smo već kod prehrambenih navika.

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
« Odgovori #11 u: Lipanj 14, 2011, 19:02:04 poslijepodne »
kad bi sad iskomentirao i prenio rijeci i izraze koji mi se motaju po glavi, dobio bi dozivotni ban odavde. ovo je bolesno za gledat a kamoli za napravit. :-X :-X :-X :-X
R-46

Offline jurica75

• Punopravni član
« Odgovori #12 u: Lipanj 14, 2011, 19:14:21 poslijepodne »
E to mi je ljubimac! Sad je "malo veći",ne stane mi u ruke!Med fax je radio pokus sa jednim gel preparatom koji pomažr intenzivnu osifikaciju-brzo okoštavanje traumatiziranih kostiju.Kao što znaš-svi lijekovi koji se koriste za liječenje ljudi MORAJU proći testiranja na životinjama. O kozmetičkim preparatima da ne govorim
Ugl-uzeli su biglove-oni se koriste za razne testove jer imaju ujednačen genom pa nema toliko alteracija i mutacija koje bi se pojavljivale u vrsti i "iskrivile"test"
Na bedrenoj kosti živ bi se kirurški napravio rez-injektirao gel i promatralo bi se kroz neko vrijeme kako proces okoštavanja traumatiziranog mjesta se odvija i kako dotični gel
ga ubrzava.Kad su mediji javili o "stravi" na fxu,moji s fxa su se ponijeli kretenski,nitko da složi 2pametne-medicinari čiji je to projekt su mudro šutili ko kurve
Pišekica i ostatak ekipe-svi odreda u kožnim cipelama i accessories su se dreljili ko budale i to ti je to!
Btw-biglovi su nabavljeni kod uzgajivača u Italiji koji ih uzgaja samo za te namjene-2000jureka 1!
Pogledaj danski film"U Kini jedu pse" 1 i 2,da završimo temu

Offline Rossi

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Parking senzori, alarmi, daljinsko centralno!!
« Odgovori #13 u: Lipanj 14, 2011, 19:20:25 poslijepodne »
E to mi je ljubimac! Sad je "malo veći",ne stane mi u ruke!Med fax je radio pokus sa jednim gel preparatom koji pomažr intenzivnu osifikaciju-brzo okoštavanje traumatiziranih kostiju.Kao što znaš-svi lijekovi koji se koriste za liječenje ljudi MORAJU proći testiranja na životinjama. O kozmetičkim preparatima da ne govorim
Ugl-uzeli su biglove-oni se koriste za razne testove jer imaju ujednačen genom pa nema toliko alteracija i mutacija koje bi se pojavljivale u vrsti i "iskrivile"test"
Na bedrenoj kosti živ bi se kirurški napravio rez-injektirao gel i promatralo bi se kroz neko vrijeme kako proces okoštavanja traumatiziranog mjesta se odvija i kako dotični gel
ga ubrzava.Kad su mediji javili o "stravi" na fxu,moji s fxa su se ponijeli kretenski,nitko da složi 2pametne-medicinari čiji je to projekt su mudro šutili ko kurve
Pišekica i ostatak ekipe-svi odreda u kožnim cipelama i accessories su se dreljili ko budale i to ti je to!
Btw-biglovi su nabavljeni kod uzgajivača u Italiji koji ih uzgaja samo za te namjene-2000jureka 1!
Pogledaj danski film"U Kini jedu pse" 1 i 2,da završimo temu

cuo sam o tom od frenda, radio je par dana na fakultetu, rezali su nekakve zidove, gradevina. veli da je jaukanje bilo nepodnosljivo za slusat.
R-46

Offline Dentex

• Punopravni član
« Odgovori #14 u: Lipanj 14, 2011, 19:22:48 poslijepodne »
a kak su dobili ta traumatizirana mjesta?  -?

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #15 u: Lipanj 14, 2011, 19:38:37 poslijepodne »
Jurica, a zakaj nisu radili na misevima nego su na psima?
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Kisa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #16 u: Lipanj 14, 2011, 19:39:05 poslijepodne »
kao što jurica kaže, prvo pometite ispred svog dvorišta.
u našoj državi gdje se ljudi zgražaju nad samim pojom kastracije cucka/mačke a onda im taj isti okolo po selu radi na desetke (i stotine) mladunčadi koji  ne završe u loncu ali večina jednako mrtvi.

osobno, i meni je grozan video.
njima to jest ručak ko i nama krave, svinje i piceki ali ako ti je nešo ručan to ne znaći da ga moraš "pripremit" na najnehumaniji moguči način.

mi i naši susjedi (države) ih ne jedemo ali ih ostavljamo da se nekontrolirano množe pa ta mladunčad ugine od gladi, bolesti, ranjavanja ili svega skupa. utapamo ih, davimo, pucamo im 40x u glavu i žive zakopamo, djeca ih doslovce roštiljaju ili zavitlavaju u potoke, vješamo ih o drveče i mostove, režemo udove iz zabave... a da se JEDNA kazna nije dodjelia!

vidimo trn u tuđem oku a ne i balvan u svom.
« Zadnja izmjena: Lipanj 14, 2011, 19:43:35 poslijepodne od Kisa »

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #17 u: Lipanj 14, 2011, 19:40:15 poslijepodne »
Jurica, a zakaj nisu radili na misevima nego su na psima?

na koncu konca, u čemu je razlika?
miševima je negdje jako drago što su izbjegli barem to...

Offline Ameba

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 28
  • ljuti kecap
« Odgovori #18 u: Lipanj 14, 2011, 19:43:14 poslijepodne »
JAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X poludela sam dok sam ovo gledala !!!!! Cak nisam mogla ni do kraja da pogledaam !!!!!!!!! Sto bih volela da svi ti ljudi koji to rade zivotinjama zavrse bas ISTO kao te jadne zivotinjice ..... uh pozelim da postanem serijski ubica kad ovo vidim ......  X-(
:throb: :n046:

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #19 u: Lipanj 14, 2011, 19:45:00 poslijepodne »
U cemu je razlika izmedju misa i beaglea? Pa kao izmedju beaglea i bonobo cimpanze. Probaj na cimpanzi raditi istrazivanje ako si faca.
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #20 u: Lipanj 14, 2011, 19:48:42 poslijepodne »
U cemu je razlika izmedju misa i beaglea? Pa kao izmedju beaglea i bonobo cimpanze. Probaj na cimpanzi raditi istrazivanje ako si faca.

a kao na čimpanze nisu nikad pokusne životinje bile...

idemo miševima trgat noge, oni su gluplji od pasa...

to što jednako pate je drugi par rukava

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #21 u: Lipanj 14, 2011, 19:58:04 poslijepodne »
Nije stvar ni patnje ni zivotinjske inteligencije nego zakona. A ako i nisu gluplji misevi od biglova, jeftiniji su... ne moras davati 2000 eura za psa. To cijelo istrazivanje koje je radjeno je bilo nehumano i protuzakonito i sto je najgore, ne znam da li je itko snosio posljedice.

Offline jurica75

• Punopravni član
« Odgovori #22 u: Lipanj 14, 2011, 20:01:06 poslijepodne »
Rossi-u kojoj bolnici se ne jauče?
Dex-pročitaj JOŠ jednom šta sam napisao
Na bedrenoj kosti živ bi se kirurški napravio rez-citat
Odoh iz ove teme,pozz
Ruki,napisao sam zašto se rade pokusi na beaglovima- i ti pročitaj JOŠ jednom!

Offline Kisa

• Punopravni član
« Odgovori #23 u: Lipanj 14, 2011, 20:03:20 poslijepodne »
to sam upravo htjela nadopisat...
zašto baš psi?
zašto baš biglovi?
ako su morali biti psi zašto potrošit toliku lovu a ne uzet neke random pse.

nekakvo zašto i zato očito postoji.
možda je baš pas i baš ta pasmina i baš gensko srodstvo u pitanju, ja ne znam.
otkud bi znala

uvijek ima razlog zašto se nešto testira baš na toj određenoj životinji/pasmini.
sigurno se ne uzme iz vedra neba

a protuzakonito?
osim ako ne postoji neki određeni zakon koj zabranjuje testiranje na psima...

nije baš da je rađeno u nekoj vojnoj tajnosti kada je pola faxa znalo.
postalo je kontraverzno kada je to čuo ostatak populacije a tu nisi biloi u pitanju prljavi i fuj štakori nego slatki mali biglovi.

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #24 u: Lipanj 14, 2011, 20:08:11 poslijepodne »
U svakoj bolnici se postoperativno nakon operacije kostiju daju analgetici kako bi se smanjila trenutna bol i kako se ne bi facilitirali putovi koji prenose bolne podrazje kako se ne bi bol javljala u buducnosti. Bio sam na operaciji kostiju pa sam na infuziji imao kotacic i sam sam si dozirao analgetike nakon sto su mi sestre pokazale kako i nisam jaukao. To je bol koju je tesko zamisliti dok ju se ne proba. Dakle kirurski su bili radjeni rezovi.

Ako je Pfizer, ili tko god je financirao taj pokus, mogao dati toliko za pse, mogao je dati i za lijekove.