Smithiju mi je jako narasao abdomen. hranim ga svaka 3 dana i uredno jede,nije se jos niti jednom presvuko otkad je kod mene
Dal da ga hranim i dalje?? bojim se da mu ne pukne abdomen
Haha
Ne moze njima puci abdomen,ja moje (male T ) hranim svaki dan sve dok hoce da jedu,kad se nasite one same prekinu da jedu,ali se to obicno retko desava,sem ako nije presvlacenje
Znaci sopam ga dok on ne kaze NE. 
Prvo , djelomicno si upravu a drugi quote totalno si u krivu.
Imam A.juruenicolu, (18 cm) zbog tog tzv " sopanja" nakon presvlacenja joj je PUKAO abdomen i drzao sam je 2 mj u plasticnoj posudi i brasnom zaljecio krastu a kasnije bepanten masti skinuo istu tu krastu i uspjela je prezivjet.Pauka se nesmije sopati, svakih 7 dana 1 odrasli dubi je sasvim dovoljno.Nemojte pisati nesto sto neznate i tako druge ljude navodite na gluposti.
Teraristikom se bavim, ima vec 2-3 godine i ti si prvi od kojeg cujem da tarantuli puca abdomen od jela. Ako se tarantula lose presvuce svakako ce iscureti, bila ona natovljena ili ne.
Formiranje skeleta ne zavisi od toga da li je tarantula prejedena ili ne. Licno ne volim da razvlacim hranjenje kod malih tarantula nego ih natovim dok im abdomen ne dostigne odredjenu velicinu, onda ih vise ne hranim i cekam presvlacenje, bilo ono za 3 meseca ili nedelju dana.
Odrasle tarantule svakako ne bi trebalo toviti, tu si u pravu.