0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
svaka cast samo me zanima vidio sam na jednoj fotki nesto priljepito na prednjem staklu pa me zanima sta je to,i dal ti je uspio tepih sto si stavio
stedi na svemu ali diskuse moras imati
na trecoj slici je u gornjem lijevom kutu pokraj toplomjera za vodu.dal tepih netko domaci ima za prodaju ili si narucivao?
........ama ljudi.....pa što Vam je............čovjek je sam odradio sav posao.......od lijepljenja stakla........postolja i poklopca.........do uređenja.........poznajem ga ....i znam s koliko strpljenja i ljubavi se brine o svom aquapolisu........tako da sugestije i komentare usmjerite tak da budu afirmativni i motivirajući..........jer biti oporba i za sve naći zamjerku i nije neki problem........stavite svoje fotke.............svojih dvestolitraša pa da vidimo.............ukusi su različiti...........a za vjeku definitivno tvrdim kak je pravi zaljubljenik tak da očekujem pozitivne komentare ...............Vjeko akvarij ti je prava stvar samo naprijed....malo je ljudi koji akvaristici pristupaju na tak svesrdan naćin poput tebe..........BRAVO......
mozda bace kakvu tekmu na novom travnjaku hehehe