Lipanj 27, 2025, 20:43:35 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Kameleon-terarij?  (Posjeta: 987 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Maja27

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
Kameleon-terarij?
« u: Lipanj 04, 2011, 15:45:10 poslijepodne »
Imam jedan ormar i sad kad sam mu skinula vrata ostaje kao kutija,nemojte se smijati na ovo.  :D :D Gledala sam i citala kako ga napraviti zanima me da li mogu samo na vrhu i na vratima napraviti otvor i staviti mrezicu ili bi to bilo previse,promjer je 100x56x123 ŠxDxV,koliki otvor mora biti na gornjem djelu a koliki da tavim na vrata znam da ide ona mrezica od komaraca. I jos jedno pitanje imam jedan mali kameni slap da li bi njega mogla u terarij staviti zbog vlage mislim da bi bilo ok ili grijesim? Nadam se da ce mi netko bar reci nesto,hvala unaprijed!

Offline Ante777

• Punopravni član
  • **
Odg: Kameleon-terarij?
« Odgovori #1 u: Lipanj 05, 2011, 19:41:33 poslijepodne »
Ne bi bilo previse,jemenski kameleoni su pustinjske zivotinje te im vlaga nije potrebna,osim u vrijeme presvlacenja.Cesto su cijeli terariji od zice.
A vodopad nije dobra opcija,na njemu se stvaraju bakterije.Napravi si sistem kap po kap, i uz to spricanjel. :)

Offline Maja27

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Lipanj 06, 2011, 06:58:06 prijepodne »
Ok hvala puno,razmisljala sam staviti infuziju ali jednom sam gledala na tv nesto pa je tip stavio kao nekakvu fontanu. A da li imaju neke odredene mjere za tu gornju ventilaciju ili ne?

Offline bakterije

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 32
« Odgovori #3 u: Lipanj 06, 2011, 14:33:37 poslijepodne »
Meni se cini nekako da je najbolje napraviti dvije "pune" stranice, a dvije s mrezicom, kameleon ce se osjecati sigurnije kad nije izlozen sa svih strana

Offline Maja27

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Lipanj 10, 2011, 06:21:24 prijepodne »
Pa tako sam i mislila samo na vratima napraviti mrezice a ostalo ostane kako je mislim da nije potrebno da i na gornjoj strani pravim otvor .