Lipanj 28, 2025, 22:51:17 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: moj novi ljubimac  (Posjeta: 831 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mazda323c

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 45
moj novi ljubimac
« u: Lipanj 03, 2011, 21:09:06 poslijepodne »
pozdrav ekipa.
evo mene opet s pitanjima i molbama za pomoč... znam da če neki opet pomisliti "evo njega opet" ali šta češ.
danas sam dobio škorpiona pa me zanima sve o njemu jer nemam pojma o njima. pronađen je na području Brijuna (Hrvatska) i zanima me koja je to vrsta i kako se hrani i opčenito sve o njima koliko god ima. znam da me ekipa sa teraristike neče iznevjeriti kao nikada do sada. hvala unaprijed. Za učenje spreman...
evo i slika.

Offline Manc12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
Odg: moj novi ljubimac
« Odgovori #1 u: Lipanj 03, 2011, 21:46:53 poslijepodne »
ja da sam na tvom mjestu, ja bi pustio tog skorpiona u prirodu, imas na forumu ljude koji prodaju skorpione , nisu skupi....

Offline zniranac

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
« Odgovori #2 u: Lipanj 04, 2011, 02:07:43 prijepodne »
Ako nisi negdje na Jadranu i ne možeš ga sad vratiti namoči mu malo dio treseta da podigneš vlagu i daj mu nešto plosnato stavi u terarij ispod čega će se zavuć preko dana (zaklon). Stavi mu i neku malu, plitku posudicu za vodu, neki čep ili tako nešto.

Offline Igor Velevski

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #3 u: Srpanj 13, 2011, 12:53:10 poslijepodne »
Posto smatram da terarista nije covek koji lisi zivotinje od njihovog prirodnog stanista, suprotnih polova i slobode, rekao bih ti da vratis tu zivotinju tamo gde joj je mesto. Ako je to mesto daleko, raspitas se gde ih ima kod tebe i pustis je! Na svakom ozbiljnom teraristickom forumu ljudi koje love zivotinje iz prirode, radi svoje zadovoljstvo izlozeni su kritikama.......