Srpanj 27, 2025, 22:49:01 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Osnivamo udrugu diskusara u Osijeku  (Posjeta: 42024 vremena)

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline jurica75

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
Odg: Osnivamo udrugu diskusara u Osijeku
« Odgovori #125 u: Srpanj 06, 2011, 12:12:32 poslijepodne »
Napiši post-Akcija,totalna rasprodaja popust 70%,pa da vidiš!

Offline dossier

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #126 u: Srpanj 06, 2011, 20:19:53 poslijepodne »
cuo sam na tom akteru gdje ce bit predstavljena udruga diskusa bit i nesto akvarija s ribama i nesto sta ce se simbolicno prodavat...jel se moze organizirat da neki clanovi koji imaju lijepe i dobre diskuse donesu pokoji primjerak pa da i oni budu uzivo izlozeni...jer zapravo nigdje se skoro ne mogu vidjet diskusi u punom sjaju osim na izlozbama koji nisu kod nas...mozda bi ovo bila dobra prilika za malo pokazat nase ribe..?

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
« Odgovori #127 u: Srpanj 06, 2011, 20:50:58 poslijepodne »
cuo sam na tom akteru gdje ce bit predstavljena udruga diskusa bit i nesto akvarija s ribama i nesto sta ce se simbolicno prodavat...jel se moze organizirat da neki clanovi koji imaju lijepe i dobre diskuse donesu pokoji primjerak pa da i oni budu uzivo izlozeni...jer zapravo nigdje se skoro ne mogu vidjet diskusi u punom sjaju osim na izlozbama koji nisu kod nas...mozda bi ovo bila dobra prilika za malo pokazat nase ribe..?
trazi se akvarij s diskusima,samo tko ce ga izloziti,to cemo dogovoriti,posaljite slike riba koje mislite izloziti na ovu temu pa cemo na skupstini odluciti o tome!
O prodaji ce takodjer biti govora na skupstini.(mislim da ne,ali eto i teme za raspravu).
« Zadnja izmjena: Srpanj 06, 2011, 21:03:08 poslijepodne od mbogdan »

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 50
« Odgovori #128 u: Srpanj 06, 2011, 21:31:28 poslijepodne »
Sto se tice radne snage, mogu pomoci. Prati, puniti, saditi...

Offline alensab

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #129 u: Srpanj 06, 2011, 21:34:21 poslijepodne »
nezelim biti zadnji na toj listi. nigdje nisam vidio postoji li kakva clanarina ili sam preskocio

Offline krix

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 53
« Odgovori #130 u: Srpanj 06, 2011, 21:35:20 poslijepodne »

Od kog si to čuo? Potpuno netočna informacija.

Na Akteru se ne predstavlja Udruga, nego bi trebalo biti predavanje o diskusima. Ekipa koja dolazi iz Osijeka neće nositi ribu. Tko želi može izlagati ribu u svom aranžmanu u dogovoru s odgovornim na Akteru. Isto vrijedi i za prodaju. S njima se potpisuje sponzorski ugovor i prodaje koliko god može.

Da ponovim još jednom: Preko Udruge se NEĆE prodavati riba. Svaki član radi što god želi sa svojom ribom, ali ne preko udruge. Članovi mogu imati popust, ako im ga netko želi dat, slično kao ciklidaši, može se mijenjati za ribe i to je to. Razumijem da je ovo skup hobi i da se od prodaje financira samo dio ulaganja, ali to nema veze sa Udrugom. Tko se ne slaže, evo prilike da me pobije.

Odgovorno tvrdim da ako se na skupštini odluči da se ide u prodaju riba ili nešto slično, prvi odustajem od svega i želim Vam sreću. To je onda neki Zoo obrt, a ne udruga.

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #131 u: Srpanj 06, 2011, 21:44:32 poslijepodne »

Od kog si to čuo? Potpuno netočna informacija.

Na Akteru se ne predstavlja Udruga, nego bi trebalo biti predavanje o diskusima. Ekipa koja dolazi iz Osijeka neće nositi ribu. Tko želi može izlagati ribu u svom aranžmanu u dogovoru s odgovornim na Akteru. Isto vrijedi i za prodaju. S njima se potpisuje sponzorski ugovor i prodaje koliko god može.

Da ponovim još jednom: Preko Udruge se NEĆE prodavati riba. Svaki član radi što god želi sa svojom ribom, ali ne preko udruge. Članovi mogu imati popust, ako im ga netko želi dat, slično kao ciklidaši, može se mijenjati za ribe i to je to. Razumijem da je ovo skup hobi i da se od prodaje financira samo dio ulaganja, ali to nema veze sa Udrugom. Tko se ne slaže, evo prilike da me pobije.

Odgovorno tvrdim da ako se na skupštini odluči da se ide u prodaju riba ili nešto slično, prvi odustajem od svega i želim Vam sreću. To je onda neki Zoo obrt, a ne udruga.
Slazem se :up:,na kraju krajeva udrugu osnivamo iz razloga koje smo naveli,a ne za financijsku korist pojedinaca (sto je navedeno),zato sam i napisao ne,ali ti kao osnivac imas isto misljenje,sto ne odstupa od onog sto smo dogovorili i sto smo ranije napisali. :up

Offline penang eruption

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Dob: 63 Lokacija: Osijek
  • Savjeti i info:0915822089
« Odgovori #132 u: Srpanj 06, 2011, 21:47:41 poslijepodne »
damu uvijek dobro došle  :up:a za raditi ima još pokoji muškarac :zagrljaj:

Offline penang eruption

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Dob: 63 Lokacija: Osijek
  • Savjeti i info:0915822089
« Odgovori #133 u: Srpanj 06, 2011, 21:52:54 poslijepodne »
Što se tiče prodaje i izližbe na akteru treba upitat organizatore  oni o tome odlučuju :up:kao što je krix rekao :up:

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #134 u: Srpanj 06, 2011, 21:56:42 poslijepodne »
Ovo sto sam napisao se trazi od nas,znaci ako netko ima volju i zelju moze izloziti,ali napominjem to nema veze sa udrugom,mi cemo odrzati samo predavanje,izlaganje vrsi pojedinac,a nema veze sa udrugom,nego kao clan akvarij-neta.

Alene,jos ne znamo za clanarinu,ali godisnja bi trebala biti oko 50-tak kn

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #135 u: Srpanj 06, 2011, 22:06:55 poslijepodne »
Što se tiče prodaje i izližbe na akteru treba upitat organizatore  oni o tome odlučuju :up:kao što je krix rekao :up:
Izlozba se trazi,ali za prodaju smo slozni,preko udruge ne!

Offline alensab

• Punopravni član
« Odgovori #136 u: Srpanj 06, 2011, 22:18:58 poslijepodne »

na koji racun da uplatim

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #137 u: Srpanj 06, 2011, 22:21:40 poslijepodne »

na koji racun da uplatim
Javit cemo sve kad sredimo,jos smo u fazi izgradnje :D

Offline alensab

• Punopravni član
« Odgovori #138 u: Srpanj 06, 2011, 22:25:23 poslijepodne »
sori mbogdan javi na PP i  :klap: za udrugu ako mogu kako pomoc reci znam da sam iz Ri ali svejedno.

Offline dossier

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #139 u: Srpanj 06, 2011, 23:53:15 poslijepodne »
vidim da ste me krivo shvatili,nisam mislio na nikakvu prodaju riba nego IZLOZBU primjeraka!!!!

S ponosom najavljujemo 7. po redu AkTer Fest koji će se održati od 04. do 09. listopada ove godine u Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma.
Nakon Delnica 2005., Splita 2006. i 2007., Zagreba 2008, Rijeke 2009. i Varaždina 2010., zadovoljstvo nam je najaviti povratak u Zagreb u velikom stilu, sa najvećim brojem akvarija i terarija dosad.

Potaknuti velikim uspjehom prošlogodišnjeg AkTer Festa u Varaždinu i brojem posjetitelja od preko 6000, odlučni smo u namjeri da ove godine uz pomoć forumaša, sponzora i medija dignemo ovu manifesticiju na još višu razinu te privučemo i posjetitelje iz okolnih zemalja. Uz posjete svih građana, očekuju se i organizirani posjeti vrtićkih i školskih grupa te tako ne sumnjamo da ćemo s obzirom na atraktivnu lokaciju privući još veći broj zainteresiranih za svijet akvaristike i teraristike.

Posjetitelje očekuju već uobičajeni sadržaji: predavanja, radionice, izložba fotografija, tombola i sl., ali i neke novosti kao naglasak na prodajni dio, te će se po prvi puta uz opremu moći kupiti i živi organizmi. Glavna događanja očekuju se u subotu, 08. listopada.

Kao i do sada naglasak će biti na humanitarnom karakteru AkTera, a u želji da se prikupi čim veći iznos za pomoć onima kojima je najpotrebnije, odlučeno je da se kao novost uvede simbolična cijena ulaznice te da se naplaćuje fotografiranje sa najatraktivnijim životinjama, također u svrhu smanjivanja stresa životinja.

Smatramo da mi hobisti za cilj imamo probuditi u ljudima ljubav prema životinjama i prema hobijima koje dijelimo, obrazovati ih o prije svega pravilnim uvjetima držanja životinja i riješiti ih predrasuda. Želimo da shvate da nisu sve zmije opasne i da zlatne ribice i staklene kugle ne idu skupa. Zato, pridružite nam se, doskakutajte, dogmižite i doplivajte do Zagrebačkog velesajma i napravimo ovo najvećim i najboljim AkTerom dosad!

Vaš AkTer tim

-po ovome sam zakljucio da posto ce bit nesto zivo izloženo,da bi bilo zgodno izlozit i diskuse,samo to!

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #140 u: Srpanj 07, 2011, 08:12:31 prijepodne »
Dossier,ako bi izlagao diskuse,kontaktiraj "GROF"-a,pa se dogovori. :up:
Zainteresirani jesu,a ostalo je stvar dogovora ;)

Offline krix

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 53
« Odgovori #141 u: Srpanj 07, 2011, 22:20:41 poslijepodne »
cuo sam na tom akteru gdje ce bit predstavljena udruga diskusa bit i nesto akvarija s ribama i nesto sta ce se simbolicno prodavat...

Sorry dossier, pa ovome sam mislio da želiš prodavati. I to je u redu, ali bi se svi trebali dogovoriti s odgovornima na Akteru o svemu na tu temu.
Isprika ako se nismo razumjeli.

Offline smileyzg

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #142 u: Srpanj 07, 2011, 23:44:46 poslijepodne »

ja bih samo unio malu ispravku... kontakt oko izlaganja na AkTer-u, kao i više informacija možete dobiti od mene ili nekog od članova AkTer tima.

U pregovorima jesmo, želja nam je da se ove godine izlože i diskusi... sad, na vama je da se dogovorite ako netko ima volju, želju i mogućnost da izloži svoje ribe - super... tu smo!

:up:

"It's your road, and yours alone! Others may walk it with you, but no one can walk it for you..."

Offline Strippy

• Punopravni član
  • Dob: 45
« Odgovori #143 u: Srpanj 08, 2011, 00:24:10 prijepodne »
Još jedan član iz Pule  :klap:
29.kkliba
Sto je ovo cura i dalje niotkuda???
aj kad nema cura onda mogu i ja! :D iako sam daaaaleko od Osijeka...
Split / Hrvatska

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #144 u: Srpanj 08, 2011, 09:20:54 prijepodne »
Još jedan član iz Pule  :klap:
29.kkliba
Sto je ovo cura i dalje niotkuda???
aj kad nema cura onda mogu i ja! :D iako sam daaaaleko od Osijeka...
30.Strippy
Naravno da mozes i tebe smo cekali :D

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 50
« Odgovori #145 u: Srpanj 08, 2011, 09:28:39 prijepodne »

ja bih samo unio malu ispravku... kontakt oko izlaganja na AkTer-u, kao i više informacija možete dobiti od mene ili nekog od članova AkTer tima.

U pregovorima jesmo, želja nam je da se ove godine izlože i diskusi... sad, na vama je da se dogovorite ako netko ima volju, želju i mogućnost da izloži svoje ribe - super... tu smo!

:up:

Možda idem malo u O.T., ali što se tiče Aktera tko je uopće u AkTer timu? Što bi sad trebali? Vući za rukav i ići po pretrazi članova kome ispod avatara piše ili ne piše da je član tima? Onak, malo mi je to sve bezveze. Bilo je rečeno da će se "sve" znati za par dana, pa je na kraju valjda već mjesec i više prošlo... Očekuje se pomoć, ali bi sve trebalo biti tiho, preko pp-ova ili?  -?

Offline smileyzg

• Punopravni član
« Odgovori #146 u: Srpanj 08, 2011, 09:51:08 prijepodne »
Možda idem malo u O.T., ali što se tiče Aktera tko je uopće u AkTer timu? Što bi sad trebali? Vući za rukav i ići po pretrazi članova kome ispod avatara piše ili ne piše da je član tima? Onak, malo mi je to sve bezveze. Bilo je rečeno da će se "sve" znati za par dana, pa je na kraju valjda već mjesec i više prošlo... Očekuje se pomoć, ali bi sve trebalo biti tiho, preko pp-ova ili?  -?

mislim da za to postoji adekvatni podforum, tako da ne vidim potrebu OT u ovakvim temama... kad dođe vrijeme za određene akcije i korake, objavljuje se u za to predviđenim temama.

moj je odgovor u ovoj temi bio isključivo da ubrzam komunikaciju sa zainteresiranim na ovom polju, a ne da se ide preko 10 tipkovnica...

"It's your road, and yours alone! Others may walk it with you, but no one can walk it for you..."

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #147 u: Srpanj 08, 2011, 10:03:27 prijepodne »
Evo ovako,mi kao buduca udruga smo pripremili predavanje o diskusima,aranziranje i postavljanje akvarija,te dovoz riba iz Osijeka na Akter nismo u mogucnosti izvrsiti (jucer smo imali radni sastanak predsjednik i ja(osnivac je izostao zbog obaveza)). :-[
Dossier je pokazao zelju za izlaganjem riba,to je receno da dogovori s odgovornima iz Akter tima,svi koji zele pomoci neka se jave "dossier-u".
Predavanje na Akteru ce biti u subotu 08.10. takav smo termin dogovorili,ali jos neznamo u koliko sati?
Za sve ostale informacije ili na mob 099 212 3137 ili na PP
LP Mario

Offline smileyzg

• Punopravni član
« Odgovori #148 u: Srpanj 08, 2011, 10:25:26 prijepodne »
Evo ovako,mi kao buduca udruga smo pripremili predavanje o diskusima,
aranziranje i postavljanje akvarija,te dovoz riba iz Osijeka na Akter nismo u mogucnosti izvrsiti
Mario, o ovome smo jučer govorili i to stoji  :up:

Citat:
Dossier je pokazao zelju za izlaganjem riba,to je receno da dogovori s odgovornima iz Akter tima,svi koji zele pomoci neka se jave "dossier-u".
a zbog ovog sam i stavio kome se može obratiti, da ubrzamo stvar...
kad/ako se dogovorite oko slaganja/izlaganja akvarija sa dikusima, molim da se javite meni ili Vele bit-u da znamo unjeti u plan (koji moramo predati u nadležno ministarstvo i na veterinu)

Citat:
Predavanje na Akteru ce biti u subotu 08.10. takav smo termin dogovorili,ali jos neznamo u koliko sati?
Točan termin predavanja će biti objavljen kada se potvrdi kompletan program

Znam da smo možda tajanstveni i škrti na informacijama, ali zbog opsega projekta mora biti tako... želja nam je da ovaj AkTer bude najveći i najbolji do sad... a na tom putu nam stoji milijon i jedna zapreka (uglavnom administrativno-birokratska), te stoga i apeliram na sve zainteresirane da ne vrše dodatni pritisak na nas... sve informacije vezane uz AkTer biti će objavljene u podforumu AkTer! FEST

Offline mbogdan

• Punopravni član
    • Diskusari
« Odgovori #149 u: Srpanj 08, 2011, 10:29:18 prijepodne »
Evo ovako,mi kao buduca udruga smo pripremili predavanje o diskusima,
aranziranje i postavljanje akvarija,te dovoz riba iz Osijeka na Akter nismo u mogucnosti izvrsiti
Mario, o ovome smo jučer govorili i to stoji  :up:

Citat:
Točan termin predavanja će biti objavljen kada se potvrdi kompletan program - Ok,ovo sam samo hto reci da clanovi znaju koji ce to dan biti

Znam da smo možda tajanstveni i škrti na informacijama, ali zbog opsega projekta mora biti tako... želja nam je da ovaj AkTer bude najveći i najbolji do sad... a na tom putu nam stoji milijon i jedna zapreka (uglavnom administrativno-birokratska), te stoga i apeliram na sve zainteresirane da ne vrše dodatni pritisak na nas... sve informacije vezane uz AkTer biti će objavljene u podforumu AkTer! FEST
Ovo takodjer razumijem,posto i nasa buduca udruga ima slicne akcije,pritisak naravno samo otezava stvar :up: