Hvala na pohvalama

Nažalost gospodin six line je uginuo, razbolio se i uginuo nedugo nakon što je došao kod nas(mislim da su problem bile larve komaraca koje sam mu davao ali ne mora značit)
Mandarince hranim sa živom artemijom tako da neće puno našteti sistemu, scooter jede isopodse koji uđu preko noći u flašicu u kojoj se nalazi živa artemija, neki dan sam vidio scootera kako jede lobster eggs.
Chelmon nakon što je pojeo sve cjevaše jede home made hranu i mysise, jednom homemade jednom mysis.
Ako nekog zanima recept za homemade hranu napisat ću ga ovdje: svježe dagnje, repovi kozica, girice, nori alga, mrkva, bijeli luk, malo sera vitamina, sve to samljeo u blenderu i zamrznuo u onim kockicama koje su mi ostale od kupljene smrznute hrane, i to je to. Može se tu dodavati još svašta ali imao sam to trenutno tako da sam to smiksao, jako sam zadovoljan a vidim da je i chelmon zadovoljan

Ostale ribice jedu pretežno ono što ispadne chelmonu, kad uzgojim artemiju onda im isipam u akvarij malo kao poslasticu, svakih par dana im ubacim red plankton ili cyclopse.
Điđibaja imam na pretek, pun ih je sump i kamen u akvariju tako da mislim da se populacija održava na zadovoljavajućoj razini. U nedjelju sam primjetio da mi je skimer pun kamenica ili nekakve školjke što lići na kamenicu, ali sa unutrašnje strane. Vrlo ih je zanimljivo gledati kako čiste skimer iznutra.
Jedino što me živcira su oni glupi puževi ili crvi koji ispuštaju one niti u vodu. Jel oni služe nečem?