Došao nam je Mr. Chelmon . Mislio sam da će biti problem sa hranjenjem pošto nemam niti jednu aiptasiju ali naprotiv ugodno sam se iznenadio, jede kao lud. Napunim mu školjku 2 puta na dan i sve pojede sam.Sam mu pravim hranu + nekad mu dam mysis. Došao je kod nas jako mršav, sa bijelim flekicama i kao što vidite iskrivitim kljunom u transportu, ali totalno se oporavio. I kljun se popravio dosta, još malo pa će biti skroz ravan. Prekrasna riba, napokon nešto veće u akvariju da imamo šta gledati kako pliva

Stigao mi je i par mandarinaca, mužjak i ženka koji su se već parili 5-6 puta u akvariju. Ako netko ima kakvih iskustava kako uzgojiti male mandarince, dobro bi mi došao koji savjet. Ja sam sakupio par puta jajašca i stavio ih u ono u čemu se uzgaja artemija ali nažalost neuspješno. Znam da to nije tako jednostavno ali čisto sam probao.
Od novoga još je stiglo 3 chromisa i još jedan cleaner shrimp da onaj jedan nebude sam

Cate malo izgledaju jadno jer sam rezao jednu koja je bila jakoo velika i imala jako puno usta tako da se još uvjek oporavljaju.