Evo da se javim, cikliranje je pocelo, sol ubacena, cak su i neki organizmi stigli:) nesto malo koralja i dva puza velika:)
Mjerio sam parametre i svi su dobri osim nitrata koji su negdje oko 3. Na kamenu su se pocele stvarati one crne/ljubicaste fleke i polako se sire preko cijelog kamena.
Od koralja imam dvije vrste zoa, crvene gljive, caulastreu, euphiliu i mislim blastomusu ali nisam siguran(postat cu slike pa bih vas molio pomoc)
Imam takodjer dva puza velika koji ciste kao ludi, di oni prodju trava ne raste:PP
Primjetio sam na staklu nekakve alge koje izledaju kao stabalca, drze se za podlogu i onda se granaju u puno grana, znate mozda o cemu se radi, da li je alarmantno ili nije tako strasno?
Htio sam vas pitati kako ste rijesili buku u sumpu posto je poprilicno glasno unutri( više bruji cijelo vrijeme) razmisljao sam da oblozim vrata sumpa sa spuzvom jer mislim da ce to smanjiti buku na neku normalnu razinu.
Uzeo sam dvije cirk pumpe one kineske zajedno sa kontrolerom i cini mi se da su prejake kad rade na maksimumu tako da ih za sad drzim na minimumu.
Slike stavimo skoro, imam nekih problema sa foticem:P