0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja znam samo za onaj ispod Giullie, na onom šetalištu sa drvoredima gdje u 12. mjesecu budu štandovi i sajam, preko puta ex Stande. Mislim da je Viale 20 Settembre.
Imaš ih nekoliko:Natura viva u viale II settembre (za pogledat al nis posebno)Il Bestiario na piazza tommaseo (blizu mora, slatkovodna nis posebno)(mislim) Zooplanet u ul. S. Francesco d'Assisi (preko puta godine ali nije nes)Isola dei tesori na piazza dell'ospedale (blizu rusevina onih u centru) a taj ti je tipa nas pet centarAquari Zen u via cavana (nije los ali se ubrzo seli)I na kraju moj najdrazi koji se zatvara Animal planet u vi genova. Tamo će se otvorit neki drugi pet shop.Ako znas talijanski googlaj malo: animali domestici- trieste
Citat: fiuman 1980 - Svibanj 20, 2011, 08:34:21 prijepodneImaš ih nekoliko:Natura viva u viale II settembre (za pogledat al nis posebno)Il Bestiario na piazza tommaseo (blizu mora, slatkovodna nis posebno)(mislim) Zooplanet u ul. S. Francesco d'Assisi (preko puta godine ali nije nes)Isola dei tesori na piazza dell'ospedale (blizu rusevina onih u centru) a taj ti je tipa nas pet centarAquari Zen u via cavana (nije los ali se ubrzo seli)I na kraju moj najdrazi koji se zatvara Animal planet u vi genova. Tamo će se otvorit neki drugi pet shop.Ako znas talijanski googlaj malo: animali domestici- triesteIspravak netocnog navoda za Il Bestiario na piazza tommaseo (blizu mora, slatkovodna nis posebno)buduci dosta dobro poznajem tu butigu.....navod nije tocan...naime, poprilicno je dobro opremljena i za morsku akvaristiku (kako ribice, tako i oprema...preparati ) i za teraristiku....