Odvalil sam od smijeha na prvu recenicu u tvom postu - ovaj dio sa brukanjem bolje polovice pred familijom...ko da sebe vidim u datoj situaciji.

A kaj se "pive s limunom tice" -mi hrvati smo dosta skompleksirani i povodljivi.
Svaka novotarija nas podjeli na one koji to objerucke odmah prihvate (jer to je tak europski i shik), te na ove druge kaj odma po defaultu hrackaju po svemu kaj je novo.
Jos tamo sredinom 80-ih sam na Oktoberfestu blenul u rasnu schvapsku konobaricu koja med sisama nosi 10-ak litarskih krigli s radlerom i s treskom ih spusta na stol....pa ti sad procjeni jer to pivo/prizor za pi...ce

Ak to piju bavarci (i muski i zenski), sa stoljetnom tradicijom ispijanja piva, ne vidim kaj bi mi zazirali od toga!!
Jos ak ti i pase, okusom (a i prigodom), samo udri....dok ti kulerski natezes svoju pivicu sa sokichem od limuna, nek se sogor sam natankava i sramoti svoju bolju polovicu pred rodbinom, pa kad ga zena nakanta, bumo vidli ko je papak u cijeloj prici.

B.T.W. probal sam neki dan Union radler s grejpom i jos mi je bolji od ovih nasih s limunom jer nije tak sladak.