Lipanj 27, 2025, 21:44:45 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: Razbila se rasvjeta,savjeti molim!  (Posjeta: 822 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline veselaST

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 36
Razbila se rasvjeta,savjeti molim!
« u: Svibanj 09, 2011, 11:51:51 prijepodne »
Dakle,jučer popodne sam slučajno potegla kabel od daylight neonke u terariju sa bradonjom i očito je sada da neonka nije bila dobro učvršćena pa se razbila!Srećom bradonja je bila na pozadini pa je nije dotaklo.E sad,jutros sam tražila po dućanima u blizini nemogu nać neonku ovih dimenzija-115cm duga T5,24w,a temperatura u terariju je pala za par stupnjeva.Moje pitanje je hoće bradonji biti što danas-sutra dok ne nađem takvu neonku,s obzirom na manjak svjetla i nižu temp?I pitanje drugo,zna li tko gdje nabavit neonku tih dimenzija?Pomagajte...
Biti roditelj znači da ti srce kuca van tijela!

Offline KLOKI95

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 30
Odg: Razbila se rasvjeta,savjeti molim!
« Odgovori #1 u: Svibanj 09, 2011, 12:17:31 poslijepodne »
Dakle,jučer popodne sam slučajno potegla kabel od daylight neonke u terariju sa bradonjom i očito je sada da neonka nije bila dobro učvršćena pa se razbila!Srećom bradonja je bila na pozadini pa je nije dotaklo.E sad,jutros sam tražila po dućanima u blizini nemogu nać neonku ovih dimenzija-115cm duga T5,24w,a temperatura u terariju je pala za par stupnjeva.Moje pitanje je hoće bradonji biti što danas-sutra dok ne nađem takvu neonku,s obzirom na manjak svjetla i nižu temp?I pitanje drugo,zna li tko gdje nabavit neonku tih dimenzija?Pomagajte...
Nece mu biti nista za dan/dva,ali se potrudi da sto pre nadjes,oko nabavke ti ne mogu pomoci

Offline veselaST

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 36
Odg: Razbila se rasvjeta,savjeti molim!
« Odgovori #2 u: Svibanj 09, 2011, 13:14:58 poslijepodne »
Stavila sam radijator s bočne 'tople' strane terarija pošto je danas dosta hladno pa da mu ne padne temp.previše,nadam se da ću što prije nać što tražim da ne kupujem novo kućište.ako itko gdje ima ta neonka te dužine bila bi mu zahvalna!
Biti roditelj znači da ti srce kuca van tijela!