0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
gdje si kupovao lampe...i koliko koštaju?? što više gledam tvoj akvarij.......mmm, sline mi cure
Svaka čast drc..nemam ništ za dodati, sve je već rečeno i napisano..odličan!!
Citat: nesa1 - Listopad 27, 2011, 22:27:19 poslijepodneI redovna zamena vode pored flitracije....Koliko imas riba u tanku?Sve je za 10. a neznam oko 60 i jos ceka 10 labidochromis sp. mbamba i 10 pseudotropheus demasoni
I redovna zamena vode pored flitracije....Koliko imas riba u tanku?Sve je za 10.
Akvarij ti je super , moram priznat da sam ti malo ukrao setupsamo što je kod mene skroz bijeli pjesak i moj akvarij je puno manji
Ovo mi se vise svidja jer svjetlo ne udara prejako na pidlogu i kamenje nego na ribe tako da su one u prvom planu u biti imas dojam kao da one svijetle a ostatsk je tamniji od njih. super to je to vise ne diraj rasvijetu.
kratko i jasno.Odlično!!
prekokrasno uglavnom morat ću skočit po malo plavkastiju lampu kao i ti jer ovaj moj aquastar mi nekako posvjetli ribe...
super izgleda!!Novi sam u ovoj priči tj. upravo počinjem slagati akvarij tak da ove informacije i slićice zlata vrijede.
Citat: rokimon - Listopad 28, 2011, 13:26:33 poslijepodnegdje si kupovao lampe...i koliko koštaju?? što više gledam tvoj akvarij.......mmm, sline mi cure u zoo viliju kostala je 210kn arcadia freshwater
Ponekad samo treba citati, zar ne.....