0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Dimenzije: 180 x 60 x 60 Litraza: 648 L Filtracija: unutarnji filter 2 komada kojeg pokrecu dvije Atman306 pumpe 2000 lit/h svaka Staklo: 10mm sa pojacanjima Poklopac: Farao Rasvjeta: 2 x 58w T8 Lampe Sylvania Grolux Konstrukcija: zeljezo 4x4 deblijne 2mm Cirkulacija: streaming pumpe 3000 lit/h i 5000 lit/h obje na magnet znaci ukupno 12000 lit/h protoka vode
evo malo slika
Citat: DRC VZ - Travanj 25, 2011, 18:18:59 poslijepodneevo malo slikabaš sam se raspitival za staklo od 20mm i mislim da bi mi ta debljina stakla bila sasvim dovoljna za dimenzije od skromnih ¸d- 400 š-100 v-100 = 4000 litara. Staklo će me stajat 2500 kn, a ljepit ću ga sam i stavil bi ga u kotlovnicu pošto tamo imam mjesta za takav eksperiment.šta misliš o tome jel bi to bilo pametno takve dimenzije s obzirom da staklo dobijam za bagatelu.
Od kog si materijala pravio poklopac i uslikaj ga malo na svijetlu ovako se nista ne vidi...izgleda mi predobro.Jos jednom svaka cast
Citat: DRC VZ - Travanj 25, 2011, 18:28:27 poslijepodneCitat: Frida - Travanj 25, 2011, 18:25:48 poslijepodneA zakaj je ovaj desni kamen tak svijetli?I zakaj nisi stavil tamni pijesak?kamenje je bilo crno kad smo ga nasli i onda cetkanje pa mozda od toga a pijesak je kvarcni sivi iz Baumaxa kao i kod kolegede mi reci kad smo vec kod cetkanja kamenja, dali ti bude po kamenju nesto smedje kao hrdja i dali se to mora iscetkati s necim do kraja? bas sam nabavio neko odlicno kamenje i na njih par imam kao s neke strane tu hrdju ili sta je vec dal to skodi ribama!
Citat: Frida - Travanj 25, 2011, 18:25:48 poslijepodneA zakaj je ovaj desni kamen tak svijetli?I zakaj nisi stavil tamni pijesak?kamenje je bilo crno kad smo ga nasli i onda cetkanje pa mozda od toga a pijesak je kvarcni sivi iz Baumaxa kao i kod kolege
A zakaj je ovaj desni kamen tak svijetli?I zakaj nisi stavil tamni pijesak?
ma kakav mini vos , neke necistoce sam jedva izbacio sa celicnom drot cetkom tek poslije sam ga cetkao sa plasticnom, no nijedan mi kamen nije izgubio boju sam na nekima nisam uspio skinuti te smedje gluposti!
evo i popisa riba protomelas sp stevani taiwanee reef 3 kom cyrtocara moori (delfin) 2 kom pseudotrofheus demasoni 7 kom sp. polit 6 kom acei 8 kom elongatus orantus 9 kom kingsizei 6 kom flavus 3 kom melanochromis maingano 8 kom labidochromis carleus 3 kom + 10 malaca melanochromis interruptus 6 kom julidochromis marlieri 1 kom labidochromis mbamba 1 kom melanochromis auratus 6 kom melanochromis johanii 3 kom
Jedan uljez ti se zavukao u Malawi jezero!
Citat: DRC VZ - Travanj 25, 2011, 21:36:17 poslijepodneevo i popisa riba jesi to sve nabavio u komadu i od koga dal su sve malci!a od svakog sa foruma ponesto i ribe su neke vec odrasle sad mi nosi pseudotropheus elogatus orantus melanochromis maingano
evo i popisa riba jesi to sve nabavio u komadu i od koga dal su sve malci!
bravo stari izgleda fantastično!!
Citat: ChichazZ - Travanj 25, 2011, 20:45:58 poslijepodneOd kog si materijala pravio poklopac i uslikaj ga malo na svijetlu ovako se nista ne vidi...izgleda mi predobro.Jos jednom svaka cast poklopac je iz aqua terre nije mi se isplatilo doma ga radit jer sigurno nece uspjet kao orginal
Citat: iglica - Travanj 26, 2011, 14:34:10 poslijepodnebravo stari izgleda fantastično!! kad ces imat vremena skokni do mene inace hvala
Citat: DRC VZ - Travanj 25, 2011, 20:56:18 poslijepodneCitat: ChichazZ - Travanj 25, 2011, 20:45:58 poslijepodneOd kog si materijala pravio poklopac i uslikaj ga malo na svijetlu ovako se nista ne vidi...izgleda mi predobro.Jos jednom svaka cast poklopac je iz aqua terre nije mi se isplatilo doma ga radit jer sigurno nece uspjet kao orginal Gde se moze lepo videti poklopac? Daj fotografiju, ili link.Sve pohvale za aq.