Svibanj 04, 2025, 14:43:11 poslijepodneNajnoviji Član: Megalodon

Autor Tema: čime se hrane kozice i koliko zive?  (Posjeta: 2732 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline igii

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški  
čime se hrane kozice i koliko zive?
« u: Travanj 24, 2011, 20:07:55 poslijepodne »
imam akvarium od 40 l i u njemu imam 10 malih ancitrusa pa sam mislio da nabavim nekolke kozice. htio bi da ih razmnozim u ovom malom akvariumu i onda kad porastu da ih prebacim u veliki od 350 l sa ribicama. e sad me interesuje: 1.koliko moram nabaviti kozica za uspjesno razmnozavanje 2.hoce li im smetati ancitrusi 2.cime se hrane kozice 3.za koliko vremena mlade kozice dostignu velicinu odraslih 4.koliki je zivotni vijek kozica. unaprijed hvala!

Offline gmatanic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
Odg: čime se hrane kozice i koliko zive?
« Odgovori #1 u: Travanj 24, 2011, 20:25:08 poslijepodne »
Možeš ih razmnožiti u malom, ali u veliki ih možeš prebaciti samo ako tamo imaš male ribice tipa neonki ili gupija. Ali i one će ti ih tamaniti (male), pogotovo ako nemaš dosta bilja u koje bi se zavlačile tipa mahovina...
1. Mušku i žensku  :D. Možeš za početak 10-ak komada, pa će biti malaca.
2. Ne
3. Jesti će alge, hranu za ribice, tabletice za čistače.. Možeš im prokuhati npr. list koprive, pa ubaciti... potraži po forumu malo
4. Nekoliko mjeseci  -? nisam baš bilježio  :D
5. Ako se ne varam 2-3 godine. Ali to te ne mora brinuti. Brzo se razmnožavaju, tako da uopće nećeš pojma imati koje su ti "originalne", a koje podmladak
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline igii

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški  
Odg: čime se hrane kozice i koliko zive?
« Odgovori #2 u: Travanj 26, 2011, 20:55:32 poslijepodne »
hvala