Nije mi jasno gde vi drzite tarantule, sto za njih upotrebljavate grejace???? Ako ih drzite napolje ili u garazi onda ok, ali ako ih drzite kuci na sobnoj temperaturi, onda zasto grejace, pitanja, lepenje uz staklo, bezpotrebna posla........Moje tarantule su na sobnoj temperaturi i odlicno napreduju, jedu, kretaju se, rastu i t.d....cemu sve to?
To pitam jer ce mi pauk biti u podrumu, gdje je temp jedno 13-15 C.

U kuci uopce nemam neko mjesto koje je mracnije i da ima manje svjetla, plus negodovanje staraca, a podrum je ipak onako polumracan i bolje mu je unutra....
Pa idem copy-paste pitanje koje sam bio postavio prije...pa ako netko zna:
Mojem pauku je tek drugo preslvalcenje, pa je smjesten u manjoj posudici (sirina12 cm, visina isto toliko), a kako onda da upotrebljavam grijac i postignem zeljenu temperaturu u toj posudici, jer to je ipak mala posudica i ne moze se grijac spojit na to jer je plasticna, a kao drugo sumnjam da bi zivotinja bila ziva da se spoji uz kutijicu.
pa kako onda u toj posudici postignem zeljenu temperaturu, da bude na odr udaljenosti od posudice dok ne vidim da je temperatura zadovoljavajuca ili ...?
grijac mi je ipak 4 m, pa da li mogu istovremeno grijati s njim posudicu di je pauk i posudicu gdje je hrana(latere) ?