sada je težak oko 100grama.mužjak je 28.08.rođen.dali je to ok težina?
jede manje miševe-ne pinkije već normalne ali manje.
davali su mu do sada svakih 10 dana jednog miša
Nije. Moja blizanka, izležena 09.09.2010. sa 29g i jako teškim početkom sada ima 315g. Ženka iz istog legla je nedavno otišla od mene sa 400g.
Bebe 07./10. imaju između 450 i 550g. Hranim ih potpuno normalno, jednom tjedno plijenom odgovarajuće veličine.
Da su ga hranili tako kao što su rekli imao bi min. duplo više.
Možda ima unutarnje parazite, ne bi bilo loše poslati uzorak na analizu. Info na pp.
Ma ja mislim da će on sada bukniti kod tebe. Vjerujem da uzgajivaći ne vode toliko računa, a druga stvar je da će manju zmiju prije prodati nego veliku, pa gledaju da što sporije raste. I ja sam uzeo kukuruznu, leglo 08.2010. i ima oko 30-35 cm, što je mislim dosta malo. Ovu prvu zmiju sam uzeo za Božić, imala je oko 35 cm, sad je 50 cm. Sve će to biti super. 
???
Biti ću fin, pošto si stariji...

Ta svoja vjerovanja ostavi za sebe, ovako se samo blamiraš... samo dobronamjeran savjet...
Ako ćemo već razmišljati na tvoj, potpuno krivi način, u "svijetu uzgajivača" svaka zmija vrijedi više što je teža.
Veća ženka će prije imati jaja, a veći mužjak će prije napraviti ta jaja.
U "svijetu kupaca" koji nemaju pojma šta žele, ali žele jeftino, se događaju ovakve stvari.
Nije mi jasno, ako kupuješ životinju koja živi cca. 20 - 30 GODINA, najbitnija stavka ti je razlika u cijeni od 20 - 30€.
A sjeo si u auto, platio gorivo, cestarinu... Koliko vrijedi rizik na grani? Koja je kvaliteta životinje koju kupuješ? Kome ćeš reklamirati životinju?
Tu mislim isključivo na "Mađare", ovo se ne odnosi na renomirane uzgajivače i kvalitetne hobiste kojih ima po svuda...