izracunao sam da je to 37L vode ukupno. Debljina stakla na bokovima ce biti 6mm,osnovica 8mm. E sada,kakvu hranjivu podlogu,sljunak,pesak,sta od toga? totalni sam pocetnik. od osvetljenja planiram malu neonku o boji,ili led trake(ovo je opcija b). Sto se tice filtera,mislio sam da kupim onaj najjeftinije potapajuci ( u skripcu sam sa parama totalno ) i da u zadnjem delu aq napravim bukvalne 2 pregrade. Izmedju njih ce postojati zid(isto od stalka) ali na dnu ce biti otvor. U prvi deo bih stavio crevo iz kojeg ce voda slobodnim padom upadati u prvu komoru,prolaziti kroz filtere(sundjer,ugalj,kamenje,itd) i kada se procedi,dolazi do tog otvora,tj filter pumpe ko bi izbacivala tu vodu na drugi otvor. da ne duzim,evo slike pa pogledajte.
Pitanja ponovo: moze li neko da mi postavi sliku takvog filtera da vidim kako kabal izlazi iz njega,i koja je priblizna cena? hvala puno
Kao i pumpe za vodu(isto neke najjeftinije),koja ce stojati napolju ili unutra,i takodje kako izgleda kabal koji izlazi iz nje.