desna fronta kamenja je preravna , time gubiš osjećaj dubine, a i raznobojno kamenje kvari dojam..također mislim da ćeš bolji dojam postići ako pontederifolie staviš na mjesto valisnerije, a istu staviš u desni ćošak i iza ove grane..također mi se ne sviđa položaj lijevog panja..akvarij ti je otvoren i s te strane i panj na staklu i echino s te strane nabijen pretpostavljam baš i nije lijepo za vidjet kad se sa strane gleda...u biti kog ti vraga rade echinodorusi u budućem azijskom biotopu ? 
ko će me zgazit nego šef... ali zato i služi Forum - da se nešto nauči...
dakle, kamenje predstavlja potporu za terasu za koju je ponestalo materijala... a i jedan usis je tu i nisam ga dovoljno podignuo pa je tozasad tako.Tu sam stavio hygrophile za koje računam da će ispuniti gornji desni kut kad se razrastu. Nižu zonu bi trebale ispuniti ove smeđe crypte. Zona ispred kamenja čekaneke zelene crypte (jel' tako, Zoki?). Tu bih volio da si mjesta nađu kuliji (tako je nekako i u 160 litrašu i funkcionira). C. pontederofolie su tu jer ni sam nisam znao kamo bi s njima a imao sam ih previše u 160 l - ali ideja da ih šibnem u sredinu nije loša, iako sam sredinu htio ostaviti otvorenu da se ne zakloni cijela pozadina, jer čemu sam se onda mučio oko nje?
Valisnerije sam dobio (hvala Njuška i Boris) kad je sve već bilo unutra pa sam samo piknuo tu u sredinu, a mislim ih premjestiti una mjesto echinodorusa ozelota koji je tujermije u160 litrašu zauzeo pola aq-a, a žao miga je bilo baciti (ima li zainteresiranih?). Do njih bi stavio jednu finu gomilu lymnophile.
lijevipanj nam je stvarao dosta problema kod slaganja jer on skriva drugi usis vode, a ideja mi je bila da tu složim gomilicu panjeva (imam još tri četiri slična komada) za skrivanje botia, ali panjevisu jako lagani i nepotopivi. Zato sam na ovoga morao zalijepiti dvije kamenčuge da ga drže dolje, a ostale panjeve mislim pričvrstiti na njega kad se natope. Onda ćemo vidjeti kako će to sve skupa izgledati...
Edited by: SandmanRI