Srpanj 23, 2025, 00:48:54 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Filatelija  (Posjeta: 1247 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ruki

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
Filatelija
« u: Travanj 06, 2011, 16:34:16 poslijepodne »
Pozdrav ljudi! Se bavi mozda netko time?
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Strippy

• Punopravni član
  • Dob: 45
Odg: Filatelija
« Odgovori #1 u: Travanj 06, 2011, 17:42:29 poslijepodne »
nekad daaaavno.. jos dok sam bio u osnovnoj skoli.. imao sam poprilicnu kolekciju..
vidis, sad i neznam gdje mi je to...
Ruki otvorio si pandorinu kutiju... :D ovaj vikend je kopanje po podrumu i garazi da nadjem to sve...
Split / Hrvatska

Offline Fily

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Split
« Odgovori #2 u: Travanj 06, 2011, 18:12:48 poslijepodne »
ja sam prije par godina to skupljao kao lud,imam jedan lijepi album  :) sada samo skuplja prašinu na ormaru,ali ga tu i tamo rado otvorim  :up:

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #3 u: Travanj 06, 2011, 22:45:39 poslijepodne »
Moj dida je radio u posti i bavio se dosta ozbiljno time. Meni je ostavio svoje albume, a ja za to uopce nemam interesa i steta bi bilo da propadne i mislio sam da li mozda netko zna nekog da mi napravi procjenu pa da obiteljsku ostavstinu rasprodam za cugu i pljuge.  8)
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #4 u: Travanj 06, 2011, 23:05:18 poslijepodne »
imam i ja dva albuma...ostalo iz osnovnoškolskih dana... ja sam se već rapitivaso za prodaju i uglavnom, vrijedi ti nešto samo ako imaš cijelu seriju, ili če netko kupit ako mu fali neka markica da popuni seriju...ako imaš od svega po malo, ne vrijedi

Offline Strippy

• Punopravni član
  • Dob: 45
« Odgovori #5 u: Travanj 06, 2011, 23:19:11 poslijepodne »
Moj dida je radio u posti i bavio se dosta ozbiljno time. Meni je ostavio svoje albume, a ja za to uopce nemam interesa i steta bi bilo da propadne i mislio sam da li mozda netko zna nekog da mi napravi procjenu pa da obiteljsku ostavstinu rasprodam za cugu i pljuge.  8)
to ti je mozda najbolje odnijeti u neki filatelisticki klub, siguurno ga u Zagrebu imate kad ga imamo i mi u Splitu, pa nek ti oni tamo procijene.
Split / Hrvatska

Offline veselaST

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 36
« Odgovori #6 u: Travanj 07, 2011, 00:57:23 prijepodne »
Meni bi to šteta bila prodat,ja bi čuvala da sam na tvom mjestu,možda će ti jednom bit žao,a s druge strane za 20god će vridit više :D a koliko toga ima i jeli određena tematika ili?
Biti roditelj znači da ti srce kuca van tijela!

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #7 u: Travanj 07, 2011, 08:08:36 prijepodne »
Ima jedno 7-8 albuma, to su cijele serije, razlicite tematike. Koliko kuzim, to bi trebalo preslagivati i sacuvati od propadanja, a ja sebe nisam nikad vidio kao osobu od postanskih markica. Ko da uhodani biljni akvarij das nekome koga to uopce ne zanima, brzo ce alge preuzeti dominaciju. :) Nista, potrazit cu neki klub pa nek me oderu! :D

Offline veselaST

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 36
« Odgovori #8 u: Travanj 07, 2011, 11:21:31 prijepodne »
Ja iman neke stare po 70tak godina,misliš da se usudim preslagivat ih?samo gledam.a pitaj kako ti je Strippy rekao sigurno će nekoga zanimat.al isto pitaj na dvi strane da te nebi zahebli.imaš i na netu forum kolekcionara pa prolistaj možda će ti tamo pomoć.
Biti roditelj znači da ti srce kuca van tijela!