Vec vise mjeseci imam dilemu tko mi papa gupijima repove. Ovdje na forumu neki su rekli da bi mogao biti coridoras, no ja sam zivjela u uvjerenju da je krivac bio borac.
Akvarij je mali 40 l. u pocetku su bila 5 gupija, dvije zebrice, dvoje sijamaca, dva coridorasa, botia mercra-whathever i zlatni ajmoner. Kako su stradavali, tako sam nadomjestala stradale gupije.
Prvi dio price je zavrsio tako da su u dan i pol nadjena 3 gupija popapanih repova i borac kako je usnio san

. U tom sam momentu odustala od gupija i stavila platije i novog borca. To opet nije bilo dobro. Platiji mi pobrstise svo zelenje. Sad sam platije bacila van i vratila gupije i patnja po gupijima se nastavila. Prvo jedan muzjak popapanog repa, a onda nacet rep drugog. Uz onog prvog izvrnutog gupija bio je i borac na izdisaju. Bez bocne peraje, pa nije mogao drzati ravnotezu i u roku od pol sata je i on

.
Pomislila sam da su se ta dvojca pograbila.
Danas ujutro, gupi koji vec prezivljava cetvrtu noc, jos malo jace ocerupana repa, ziv i odoljeva i meni nije bilo jasno tko ga je sad mogao? Sijamca drugog po redu nema da bi radio nered... I onda vidim maskirnog corydorasa kako pliva ledjno...
Da li je mali narandjasti gupi "gazipas" napokon presudio nasilniku? Mogu li sada napokon imati jadne gupije na miru? I kojeg sijamca?
Ono sto nisam rekla je to da su svi napadi bili iskljucivo po noci.
Cisti krimic.
Edited by: Sayock